CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

RVS Spijkers

12 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

RVS Spijkers

Bent u op zoek naar RVS spijkers? Wovar heeft een breed assortiment rvs-a2 spijkers in vele maten en verschillende koppen. Zo beschikt ons magazijn over een ruime voorraad van rvs spijkers met bolkop, ook wel bombe kop genoemd, en rvs spijkers met een verloren kop. Spijkers worden ook wel draadnagels genoemd. Deze draadnagels hebben een rechte stift en een scherpe punt. Mocht u spijkers van roestvast staal zoeken met een gedraaide stift, dan kiest u voor onze bolkopnagels RVS. Hier vindt u ook geribde bolkopnagels rvs op rol.

Zijn rvs spijkers niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze rvs 410 schroeven of spijkers verzinkt. 

Het voordeel van rvs spijkers is dat deze niet oxideren. Draadnagels gemaakt van RVS-A2 staal zijn dus perfect voor gebruik in vochtige ruimtes. Het nadeel van rvs a2 is dat dit achter is dan verzinkt staal en daardoor minder sterk. RVS a2 nagels zijn overigens niet geschikt voor montage aan kustgebied met zout water of in chloor rijke omgeving zoals bij zwembaden. 

RVS spijkers met bolle kop

RVS spijkers met bolle kop, ook wel bombe kop genoemd, worden veel gebruik voor het monteren van gevelbekleding. Deze draadnagels rvs met bolkop met recht stift worden gemaakt van hard getrokken draad. Dit is om het krom slaan zoveel mogelijk te beperken. U monteert deze nagels met een hamer. Door de bombe kop die mooi op het hout blijft liggen is het ook mogelijk deze rvs spijkers te verwijderen met bijvoorbeeld een koevoet of klauwhamer.

RVS spijkers met verloren kop 

RVS draadnagels vk (verloren kop) worden gebruik als de bevestiging niet zichtbaar mag zijn en moet worden weggewerkt met bijvoorbeeld plamuur. Vaak wordt de spijker met een drevel nog iets verder in het hout geslagen zodat er eenvoudig een laagje plamuur om gesmeerd kan worden. RVS spijkers met verloren kop zijn verkrijgbaar in de diktes 1.6 mm, 1.8 mm, 2.1 mm 2.4 mm, 2.7 mm en 3.4 mm. De lengtes variëren van 25mm tot en met 80mm.

RVS spijkers en draadnagels bestellen

Bestel rvs spijkers van A-merk Wovar in verpakkingen van 350 gram. Populaire maten zijn 1.8 x 30 mm en 2.4 x 45 mm. Bedrijven die werkzaam zijn in de bouw-, klus- of tuinbranche krijgen extra voordeel bij Wovar met een zakelijk account. Denk aan korting een overzichtelijke orderhistorie en een vast contactpersoon.