CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Tuinhout en houtTuinGa terug naar home

Tuinhout en hout

In deze categorie vindt u verschillende soorten tuinhout en bouwhout. Tuinhout is een verzamelnaam voor hout wat voor verschillende doeleinden gebruikt wordt in uw tuin. In deze categorie vindt u voorlopig meerdere hardhouten piketpaaltjes, verschillende vuren balken en een aantal grijze steigerplanken. Wij leveren uitsluitend korte lengtes. Onze kracht is dat wij deze heel goedkoop bij u thuis kunnen bezorgen. 

Vurenhout

Onbehandeld vurenhout is een hele populaire houtsoort voor in de bouw. Dat komt onder andere omdat vuren vrij goedkoop is vergeleken met andere houtsoorten. Daarnaast is vuren ook heel veelzijdig en kunt u er van alles mee en van maken.

Het is bijvoorbeeld heel geschikt om houten bloembakken, een tuintafel of een pergola van te maken. Vurenhout dient wel behandeld te worden met een goede beits, verf of olie. Als u dit niet doet, gaat dit hout snel rotten en zal het niet lang meegaan. U kunt ook kiezen om geïmpregneerd vurenhout. Deze balken of planken hebben al een behandeling gehad. 

Piketpalen

Gaat u een constructie maken en heeft u een stevige basis nodig? Met piketpalen bouw u een stevig fundament voor een vlonder. Piketpaaltjes zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Welke piketpaal het meest geschikt is voor uw klus, ligt aan onder andere de locatie en de belasting. 

Tuinhout kopen

Bij Wovar vindt u tuinhout voor iedere klus en bent u verzekerd van topkwaliteit voor een scherpe prijs! Bestel uw hout daarom snel! Bovendien profiteert u bij grote afnames van aantrekkelijke staffelkortingen. Bent u een zakelijke klant en actief in bijvoorbeeld de bouw- of hoveniersbranche? Maak dan een zakelijk account aan. Hiermee profiteert u namelijk van voordelen zoals 15% zakelijke korting, een eigen contactpersoon en een handig orderoverzicht. 

Heeft u nog meer artikelen voor in de tuin nodig? Neem dan eens een kijkje bij onze houtopslag of onze cortenstaal plantenbakken.