CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Zwarte Plantenbakken

6 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Zwarte Plantenbakken

Tegenwoordig ziet u de kleur zwart enorm vaak terugkomen in tuinen. Dat komt omdat zwart zorgt voor een modern en elegant karakter van uw tuin. Voor de liefhebbers van de kleur zwart zijn deze plantenbakken daarom een absolute must have. Deze plantenbakken passen bovendien ontzettend goed bij andere objecten met een donkere kleur in uw tuin zoals bijvoorbeeld een zwarte schutting of een antraciete pergola. In deze plantenbakken kunt u van allerlei soorten planten, bloemen en siergrassen plaatsen. Houdt er wel rekening mee dat u niet te veel nieuwe planten in de plantenbak plaatst. De planten of bloemen moeten namelijk nog groeien en hebben in een bloembak maar beperkt de ruimte hiervoor.  

Zwarte plantenbak plaatsen

Voor het plaatsen van deze bloembak dient u eerst precies te weten waar de plantenbak moet komen. Zorg er vervolgens voor dat de plantenbak op een stevige ondergrond komt te staan, zodat de bak zo min mogelijk verzakt. Het in elkaar zetten is vrij eenvoudig. U zet de vier zijkanten vast aan de onderplaat met de meegeleverde steeksleutel, bouten en moeren. Ook de zijkanten dient u aan elkaar te monteren. Vervolgens kunt u de plantenbak vullen met de geschikte grond voor de planten die u in de bak zal gaan plaatsen. De bloembak beschikt over een bodem met gat, dus u hoeft geen anti-worteldoek te plaatsen. 

Zwarte plantenbak kopen

Zijn dit de plantenbakken waar u naar op zoek bent? Bestel deze zwarte plantenbakken dan snel bij Wovar voor de beste prijzen! Daarnaast profiteert u bij grote afnames van een aantrekkelijke staffelkorting. Bent u een zakelijke klant en wilt u profiteren van een vaste zakelijke korting? Maak dan snel een zakelijk account aan!

Zijn dit toch niet de plantenbakken waar u naar op zoek was? Misschien zijn de cortenstaal plantenbakken dan iets voor u!