CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Gipsplaatschroeven

30 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Gipsplaatschroeven

Wovar levert zwarte gipsplaatschroeven in verschillende varianten en maten overal in Nederland en België. Hierdoor ben u altijd bij Wovar aan het juiste adres voor het monteren van gipsplaten. Gipsplaatschroeven worden ook wel snelbouwschroeven en gipskartonschroeven genoemd en hebben een kruiskop. Deze snelbouw gipsschroeven van Wovar zijn zwart gefosfateerd. De reden dat gipskartonschroeven zwart gefosfateerd zijn, is dat normale schroeven gaan roesten na het stucen. De combinatie van het water en lucht laat normale schroeven roesten. Na verloop van tijd zal dit roest door het stucwerk te zien zijn. Bij onze zwarte gipsschroeven heeft u hier geen last van. Bestel zwarte gipssschroeven voor 21.30 en wij regelen de bezorging de volgende dag. Leveringen ook op zaterdag.

 

De snelbouwschroeven van Wovar beschikken over een phillips 2 aandrijving (PH-2). Deze aandrijving wordt ook wel kruiskop genoemd. De schroeven voor gipsplaten van Wovar zijn verkrijgbaar in dozen van 100 stuks en op band. Met gipsplaatschroeven op band kunt u op een snelle efficiënte manier gipsplaatschroeven monteren. Gipsplaatschroeven op band dienen gebruikt te worden in combinatie met een automatische bandschroefmachine gebruikt te worden. Deze voert de gipsplaatschroeven op band automatisch aan zodat u niet iedere snelbouwschroef apart op de boorkop hoeft te plaatsen. Dit bespaart een hoop tijd!

Welke soort gipsplaatschroeven ben ik nodig?

Wovar levert verschillende schroeven voor gipsplaten. Zo kiest u voor onze snelbouwschroeven met fijn schroefdraad voor het bevestigen van gipsplaten voor metaal.

Naast gipskartonschroeven met een fijn schroefdraad kunt u ook kiezen voor gipsplaatschroeven met die voorzien zijn van grof schroefdraad. Het grove schroefdraad maakt het mogelijk gipsplaatschroeven te monteren op houtenconstructies.

Naast gipsplaatschroeven met grof en fijn schroefdraad bestaan er ook nog gipsplaatschroeven met Hi-Lo draad. HiLo draad is dubbelschroefdraad met een grove spoed. Het Hi-Lo draad zorgt voor een kort indraaimoment. Ook maakt HiLo draad de kans dat de schroeven dol draaien kleiner. Snelbouwschroeven met Hi-Lo schroefdraad zijn geschikt voor het monteren van gipsplaten op hout, houtvezelplaten en kunststof constructies.

Welke lengte gipsplaatschroeven moet ik gebruiken?

Het bepalen van de juiste lengte voor uw gipsplaatschroeven is erg eenvoudig. Zorg ervoor dat uw gipsplaatschroef voor ongeveer 2/3 deel in het te bevestigen materiaal is geschroefd. Voor gipsplaten met een dikte van 12,5 mm voldoen dus (12,5x3) 35mm lange gipsplaatschroeven.

Bestellen

Bestel Wovar gipsplaatschroeven, snelbouwschroeven, gipskartonschroen in dozen of op band. Kijk per schroef voor gipspaten hoeveel u moet bestellen om te profiteren van onze staffelkorting! Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account