Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Gipsplaatschroeven

Wovar levert gipsplaatschroeven in verschillende varianten. Daardoor bent u altijd bij Wovar aan het juiste adres voor de montage van gipsplaten. Gipsplaatschroeven worden ook wel snelbouwvijzen of gipskartonschroeven genoemd. Deze snelbouwschroeven van Wovar zijn zwart gefosfateerd. In tegenstelling tot normale schroeven roesten ze niet na het plakken. De combinatie van het water en lucht doet normale schroeven roesten. Na verloop van tijd zal de roest door het plakwerk te zien zijn.

De snelbouwschroeven van Wovar beschikken over een Phillips 2-aandrijving (PH-2). Deze aandrijving wordt ook wel kruiskop genoemd. De schroeven voor gipsplaten van Wovar zijn verkrijgbaar in dozen van 100 stuks en op band. Met gipsplaatschroeven op band kunt u op een snelle, efficiënte manier gipsplaatschroeven monteren. Gipsplaatschroeven op band dienen gebruikt te worden in combinatie met een automatische bandschroefmachine. Die voert de gipsplaatschroeven op band automatisch aan zodat u niet elke snelbouwschroef apart op de boorkop hoeft te plaatsen. Dat bespaart een hoop tijd!

Welke soort gipsplaatschroeven heb ik nodig?

Wovar levert verschillende schroeven voor gipsplaten. Zo kiest u voor onze snelbouwschroeven met fijne schroefdraad voor het bevestigen van gipsplaten voor metaal.

Naast gipskartonschroeven met een fijne schroefdraad kunt u ook kiezen voor gipsplaatschroeven die voorzien zijn van grove schroefdraad. De grove schroefdraad maakt het mogelijk om gipsplaatschroeven te monteren op houten constructies.

Naast gipsplaatschroeven met grove en fijne schroefdraad bestaan er ook nog gipsplaatschroeven met HiLo-draad. HiLo-draad is dubbelschroefdraad met een grove draad. Die zorgt voor een kort indraaimoment. Ook maakt HiLo-draad de kans dat de schroeven doldraaien kleiner. Snelbouwschroeven met HiLo-schroefdraad zijn geschikt voor de montage van gipsplaten op hout, houtvezelplaten en kunststof constructies.

Welke lengte van gipsplaatschroeven moet ik gebruiken?

Het bepalen van de juiste lengte voor uw gipsplaatschroeven is erg simpel. Zorg ervoor dat uw gipsplaatschroef voor ongeveer 2/3 in het te bevestigen materiaal is geschroefd. Voor gipsplaten met een dikte van 12,5 mm volstaan dus (12,5 x 3) 35mm lange gipsplaatschroeven.

Bestellen

Bestel Wovar-gipsplaatschroeven, -snelbouwschroeven, -gipskartonschroeven in dozen of op band. Kijk per schroef voor gipsplaten hoeveel u moet bestellen om te profiteren van onze stapelkorting! Bedrijven krijgen bij Wovar een persoonlijke kortingscode. Zakelijke klant worden? Meld uw bedrijf hier aan!