Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Spaanplaatschroeven Verzinkt

Spaanplaatschroeven van verzinkt staal worden ook wel universele, houtschroeven en voorsnijschroeven genoemd. De schroeven zijn geschikt voor de montage van 1001 toepassingen. Onze verzinkte spaanplaatschroeven beschikken over een platte verzonken kop met extra diepe Torx (TX)-indruk. Deze geharde deeldraadschroeven worden veel gebruikt bij houtklussen. Ontdek groothandel Wovar voor een megagroot assortiment schroeven en aanverwanten. Naast verzinkte spaanplaatschroeven levert Wovar ook spaanplaatschroeven in rvs A410- en A2-kwaliteit. Deze staalsoort is net zo sterk als verzinkt staal en oxideert niet!

De 4 mm dikke schroeven moeten worden aangedraaid met een TX 20-bit. De 5 mm dikke schroeven met een TX 25-bit. Dat voorkomt dat uw gereedschap slipt tijdens het indraaien van de schroef. Een schroef met Torx-aandrijving schroeft gemakkelijker dan schroeven met een Philips of Pozidrive-aandrijving. De Torx-aandrijving is een stervormige aandrijving met zes punten en wordt niet voor niets aangeraden door professionals zoals bouwvakkers en schrijnwerkers.

Verzinkte spaanplaatschroeven van Wovar populair bij professionals

De spaanplaatschroeven van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal. Dat maakt de schroeven ijzersterk. De platverzonken kop met aan de onderkant freesribben zorgt ervoor dat de schroef mooi in het hout verzinkt. Zo krijgt u een prachtige afwerking. Zo zijn de verzinkte spaanplaatschroeven van 5 x 50 mm en 5 x 70 mm razend populair bij meubelmakers. De spaanplaatschroeven zijn verpakt in dozen van 100 en 200 stuks. In elke doos spaanplaatschroeven levert Wovar een gratis bijpassende Torx-bit.

IJzersterke spaanplaatschroeven verzinkt

Bijna alle spaanplaatschroeven van Wovar zijn voorzien van deeldraad. Deeldraadschroeven zorgen ervoor dat hout-op-houtconstructies goed tegen elkaar aan worden getrokken. Door de fijne schroefdraad heeft de schroef extra grip in het hout. Dat maakt uw constructie steviger. De deeldraadspaanplaatschroeven met een dikte van 5 mm hebben schachtribben. De schachtribben maken ruimte voor het deel van de schroef zonder schroefdraad. Dat neemt de wrijving en spanning weg bij het indraaien van de schroef. Zo wordt uw gereedschap minder belast.

De spaanplaatschroeven met afmeting 5 x 40 mm, 5 x 50 mm en 5 x 60 mm zijn voorzien van voldraad. Dat zorgt voor extra stevigheid. Spaanplaatschroeven met volschroefdraad kunnen uitstekend gebruikt worden voor de bevestiging van metalen voorwerpen aan hout. Alle gegalvaniseerde spaanplaatschroeven van Wovar worden standaard gehard door een speciale warmtebehandeling. Tijdens deze behandeling worden de schroeven extreem verhit en vervolgens snel afgekoeld.

Aan het einde van de schroef wordt de schroefdraad onderbroken door een soort zaagsnede. Deze zaagsnede zorgt ervoor dat de schroeven beschikken over een snijpunt. De snijpunt maakt voorboren overbodig en zorgt ervoor dat zelfs het dunste hout niet splijt. Werkt u met hardhout? Gebruik dan onze rvs houtschroeven.

Spaanplaatschroeven Torx bestellen

U zoekt hoogwaardige Torx-schroeven met deeldraad? Kies uit diverse maten spaanplaatvijzen bij Wovar. Maak van onze gegalvaniseerde spaanplaatschroeven bijvoorbeeld plaatmateriaal zoals spaanplaat vast aan balken. Of schroef steigerhouten meubelen in elkaar met 5 x 50 of 5 x 70 mm verzinkte schroeven. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs!

Profiteer van onze bulkkorting en bestel minimaal 5 dozen van 200 stuks! Zakelijke klanten profiteren van extra voordeel bij Wovar! Meld u hier aan voor uw persoonlijke prijslijst.