CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Spaanplaatschroeven Verzinkt TorxSpaanplaatschroevenSchroeven

Filters

Spaanplaatschroeven Verzinkt Torx

69 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Spaanplaatschroeven Verzinkt Torx

Spaanplaatschroeven van verzinkt staal worden ook wel universele, houtschroeven en voorsnijschroeven genoemd. Deze verzinkte torx schroeven zijn geschikt voor het monteren van 1001 toepassingen, dus niet alleen voor spaanplaat. Onze verzinkte spaanplaatschroeven beschikken over een platverzonken kop met extra diepe torx (TX) indruk. Deze geharde deeldraadschroeven worden veel gebruikt bij houtklussen. Ontdek groothandel Wovar voor een mega assortiment schroeven en aanverwanten. Naast verzinkte spaanplaatschroeven levert Wovar ook spaanplaatschroeven in RVSA410 en A2 kwaliteit. Deze staalsoort is net zo sterk als verzinkt staal en oxideert niet! Koop uw verzinkte spaanplaatschroeven torx hier voor 22:00 uur, als u deze schroeven de volgende dag al nodig heeft.

 

De 4 mm dikke schroeven moeten worden aangedraaid met een TX 20 bit. De 5 mm dikke schroeven met een TX 25 bit. Dit voorkomt dat uw gereedschap slipt tijdens het indraaien van de schroef. Een schroef met torx aandrijving schroeft makkelijker dan schroeven met een philips of pozidrive aandrijving. De torx aandrijving is een stervormige aandrijving met zes punten en wordt niet voor niets aangeraden door professionals zoals bouwvakkers en timmermannen.

Verzinkte spaanplaatschroeven van Wovar populair bij professionals

De spaanplaatschroeven van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit maakt de schroeven ijzersterk. De platverzonken kop met aan de onderkant freesribben zorgt ervoor dat de schroef mooi in het hout verzinkt. Hierdoor krijgt u een prachtig ogende afwerking. Zo zijn de verzinkte spaanplaatschroeven 5 x 50 mm en 5 x 70 mm razend populair bij meubelmakers. De spaanplaatschroeven zijn verpakt in dozen van 100 en 200 stuks. 

IJzersterke spaanplaatschroeven verzinkt met torx kop

Bijna alle verzinkte spaanplaatschroeven van Wovar zijn voorzien van deeldraad. Deeldraadschroeven zorgen ervoor dat hout op hout constructies goed tegen elkaar aan worden getrokken. Door het fijne schroefdraad heeft de schroef extra grip in het hout. Dit maakt uw constructie steviger. De deeldraad spaanplaatschroeven met een dikte van 5 mm beschikken over schachtribben. De schachtribben maken ruimte voor het deel van de schroef zonder schroefdraad. Dit neemt de wrijving en spanning weg bij het indraaien van de schroef. Hierdoor wordt uw gereedschap minder belast.

De gegalvaniseerde spaanplaatschroeven met afmeting 5 x 40 mm, 5 x 50 mm en 5 x 60 mm zijn voorzien van voldraad. Dit zorgt voor extra stevigheid. Spaanplaatschroeven met volschroefdraad kunnen uitstekend gebruikt worden voor het bevestigen van metalen voorwerpen aan hout. Alle gegalvaniseerde spaanplaatschroeven van Wovar worden standaard gehard door een speciale warmte behandeling. Tijdens deze behandeling worden de schroeven extreem verhit en vervolgens snel afgekoeld.

Aan het eind van de schroef wordt het schroefdraad onderbroken door een soort zaagsnede. Deze zaagsnede zorgt ervoor dat de schroeven beschikken over een snijpunt. De snijpunt maakt voorboren overbodig en zorgt ervoor dat zelfs het dunste hout niet splijt. Werkt u met hardhout? Gebruik dan onze rvs tuinschroeven.

Topkwaliteit Spaanplaatschroef torx kopen in onze webwinkel

U zoekt hoogwaardige torx schroeven met deeldraad? Kies uit diverse maten spaanplaatschroeven bij Wovar. Maak van onze gegalvaniseerde spaanplaatschroeven bijvoorbeeld plaatmateriaal zoals spaanplaat vast aan balken. Of schroef steigerhouten meubelen in elkaar met 5x50 of 5x70 mm verzinkte schroeven. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs!

Heeft u regelmatig deze schroeven en ander ijzerwaar nodig? Bedrijven in de bouwsector, klusbranche en tuinbranche krijgen korting en een eigen contactpersoon via een zakelijk account. Maak deze nu gratis aan in onze webshop.