CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Harmonica SchaduwdoekenSchaduwdoekenTuin

Filters

Harmonica Schaduwdoeken

29 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Harmonica Schaduwdoeken

Zoekt u een harmonica schaduwdoek? Wovar levert hoogwaardige harmonicadoek voor uw pergola voor een vaste lage prijs. De schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Namelijk antraciet, gebroken wit en zand kleur. We merken dat harmonica schaduwdoeken antraciet verreweg het populairste zijn. Vooral harmonicadoeken antraciet 290 x 400 cm is een echte hardloper. De breedte variëren van 200 tot 370 cm en de lengtes van 300 tot wel 500 cm. Wovar levert harmonica schaduwdoeken uit eigen voorraad vaak al de volgende dag bij u thuis!

Alle harmonica schaduwdoeken van Wovar worden compleet geleverd met bevestigingsmateriaal en handige draagtas. Beschermhoezen voor harmonica doek dient u wel apart mee te bestellen. Dit wordt ten zeerste aangeraden zodat u uw schaduwdoek veilig kunt opbergen in de wintermaanden. Hier onderscheiden we 3 varianten. Namelijk beschermhoezen voor 200 cm, 290 cm en 370 cm brede harmonica schaduwdoeken. 

Harmonica schaduwdoek van Wovar is gemaakt van HDPE doek. HDPE doek heeft veel voordelen en staat voor 'high-density polyethyleen'. HDPE harmonica schaduwdoek filtert tot wel 95% van de schadelijke UV straling. Ook is het schimmelwerend en super eenvoudig schoon te maken. Heeft u bijvoorbeeld last van vogelpoep op uw harmonica schaduwdoek van Wovar? Met wat warm water, een borstel en een beetje groene zeep is uw harmonica schaduwdoek zo weer als nieuw.

Verder is het harmonicadoek vuilafstotend en worden onze schaduwdoeken compleet geleverd met bevestigingsmateriaal. Alle materialen buiten het schaduwdoek om zijn gemaakt van RVS. Dit houdt in dat de materialen niet roesten en dus beschikken over een lange levensduur. Ook worden onze harmonica schaduwdoeken geleverd met handige montagehandleiding.

Video: Wovar harmonicadoek plaatsen in pergola

Naast de montagehandleiding leek het ons ook handig u visueel te ondersteunen met een animatie video over het monteren van Wovar harmonica schaduwdoeken. In deze video ziet u welke stappen u dient te nemen in de juiste volgorde voor het plaatsen van harmonicadoek in uw pergola.

Video: stap voor stap uitleg voor monteren harmonica schaduwdoek

In onderstaande video leggen we stap voor stap uit hoe u een schaduwdoek harmonica monteert aan een pergola. Deze stappen volgt u uiteraard ook wanneer het harmonica schaduwdoek aan een overkapping komt. 

Harmonica schaduwdoek morgen in huis

Bestel harmonica schaduwdoeken van HDPE super voordelig bij Wovar. Wovar levert schaduwdoeken uit eigen voorraad vaak al de volgende dag bij u thuis. Zakelijke klanten zoals bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven krijgen extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.

Op zoek naar een ander soort schaduwdoek? Bekijk dan ons complete aanbod schaduwdoeken. Hier vindt u waterdichte schaduwdoeken.