CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Flex Fence Zwart

6 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Flex Fence Zwart

Bent u op zoek naar zwarte flex fence draaibare lamellen? Flex fence zijn rails waar u planken in kunt plaatsen. Deze lamellen dienen als zonwering en zorgen voor privacy in uw tuin of huis. Het fijne van deze flex fence is dat ze dus draaibaar zijn. Door de flex fence open te draaien komt er meer licht en lucht binnen en door de lamellen dicht te draaien creëert u meer privacy en verkleint u de hoeveelheid licht dat binnenkomt. Deze zwarte draaibare lamellen zijn op heel veel manieren voor veel doeleinden te gebruiken. U kunt ze in uw overkapping gebruiken als raam, als wand en zelfs als dak. Ook een schutting maken is geen enkel probleem met deze draaibare lamellen. Onze flex fence zijn gemaakt van roestvast staal, waardoor ze niet roesten. Ook zijn ze voorzien van onze WSPT-podercoating. Dit is een speciale coating met vele grote voordelen ten opzichte van andere coatingen. Lees in deze blog alles over onze WSPT-poedercoating. Wovar levert de zwarte flex fence in een aantal verschillende lengtes, namelijk van 50 cm, 95 cm, 122 cm, 165 cm en 220 cm lang. Wovar levert de zwarte flex fence in een aantal verschillende lengtes, namelijk van 50 cm, 95 cm, 122 cm, 165 cm en 220 cm lang.  

Flex fence monteren

Onze flex fence zijn dus voor ontzettend veel doeleinden te gebruiken. Waar de flex fence het meeste voor gebruikt wordt zijn ramen en wanden van een overkapping of veranda. Bij lekker weer kunt u de lamellen open draaien en bij hardere wind of felle zon kunt u ze weer dicht draaien. Daarnaast kunt u de flex fence ook gebruiken voor een schutting, hek of zelfs als dak van uw overkapping. Een belangrijk voordeel van deze flex fence is dat ze vrij eenvoudig te monteren zijn. Hoe u dit precies doet, leggen wij uit in onderstaande video!

Flex fence zwart kopen

Met de flex fence van Wovar maakt u een fantastisch zithoek of overkapping met onze zwarte flex fence. Bestel uw draaibare lamellen daarom snel bij Wovar voor een super scherpe prijs! Daar bovenop krijgt u bij grote afnames ook nog eens een staffelkorting. Heeft u een bedrijf in de bouw- of klusbranche? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van vele voordelen. U krijgt bijvoorbeeld 15% korting, een eigen contactpersoon en de mogelijkheid tot spoedlevering. 

Is zwart niet helemaal de kleur waar u naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze witte flex fence en RVS flex fence!