CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Anti klimbeveiligingPoort- en Hekbeslag

Populaire producten

Anti klimbeveiliging

Op zoek naar anti klimbeveiliging? Dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Ons assortiment klimbeveiliging bestaat uit anti klimstrips, duivenpinnen en anti klimbeugels. Afhankelijk van uw situatie zijn alle producten uitermate geschikt voor het tegengaan van ongewenste gasten. Wilt u het indringers en dieven moeilijk maken om op uw dak te klimmen? Kies dan voor de regenpijp antiklimbeugel. Deze beugel kunt u eenvoudig om uw regenpijp plaatsen en dit zal het voor ongewenste bezoekers zeer lastig maken om via de regenpijp omhoog te klimmen. Last van duiven of andere soortgelijke vogels rondom uw terrein? Maak dan gebruik van onze duivenpinnen. Deze pinnen zorgen ervoor dat duiven niet meer kunnen landen op uw schuttingen, hekken of poorten.

Anti klimstrips monteren

Duivenpinnen plaatsen

Duivenpinnen worden vaak gemonteerd op nissen, dakranden en afdaken. De duivenpinnen van Wovar kunt u eenvoudig vastzetten door middel van de bevestigingsgaten, de duivenpinnen heeft elke 5 cm een bevestigingsgat. Voor de montage kunt u onze 4 mm dikke spaanplaatschroeven gebruiken. Met deze schroeven kunt u de pinnen gemakkelijk vastzetten in zowel beton als hout. 

Anti-klimbeveiliging kopen

De anti klimbeveiliging producten van Wovar gaan ongewenste gasten tegen. Bestel vandaag nog 5 of meer stuks en maak direct gebruik van onze zeer aantrekkelijke staffelkorting. Bent u een ondernemer? Ondernemers komen bij Wovar in aanmerking voor extra zakelijke voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke zakelijke kortingscode. Maak nu een zakelijk account aan en profiteer direct van alle zakelijke voordelen!