CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Pergola hoekverbinding 7x7 cm

5 Aantal producten

Pergola hoekverbinding 7x7 cm

Dit zijn pergola hoekverbindingen voor houten palen van 7x7 cm dikte. Dit is het kleinste formaat in ons assortiment koppelstukken voor pergola's maken. Van deze 7x7 cm pergola hoekstukken kunt u niet alleen lichtgewicht pergola's maken, maar ook een haakse frame voor een plantenbak, beursstand of toonbank. Deze stalen pergola hoekverbinding voor 7x7 cm palen zijn verkrijgbaar in 4 varianten. Kies uit hoekelementen met 2,3 of 4 uitgangen. 

Ontdek het gemak van onze webshop. WIj brengen uw stalen pergola hoekverbinding van 7x7 cm overal in Nederland en België bij u thuis of op de werf. Bestel voor 22.00 voor levering de volgende dag al. 

Gaat u een pergola bouwen met dikkere palen? Geen probleem! Wij verkopen namelijk ook 9x9 cm verbinders, 12x12 cm pergola hulpstukken, 15x15 cm pergola verbindingsstukken en zelfs 20x20 cm verbindingsstukken!

Uw pergola voorzien van schaduwdoek? Ook hiervoor kunt u bij Wovar terecht! Neem een kijkje in ons assortiment luxe harmonica schaduwdoeken

Van plan om zelf een pergola te bouwen? Met de pergola verbindingsstukken van Wovar bouwt u eenvoudig zelf een pergola. Deze verbindingen zijn geschikt voor palen van 7x7 cm dikte. De verzinkte hoekstukken zijn ijzersterk, waardoor u een stevige pergola kunt bouwen. Bouwt u een pergola op een plek waar veel wind staat of wilt u de pergola laten begroeien met klimplanten? Dan raden wij aan om een pergola met dikkere palen te bouwen. Bij Wovar kunt u nog vele andere maten hoekverbindingen bestellen in het assortiment pergola verbindingsstukken

Zelf pergola maken

Het maken van een pergola met 7x7 cm palen wordt met deze pergola verbindingsstukken wel erg eenvoudig. Zelf zorgt u voor de juiste houten palen op maat en schuift deze in de verbindingsstukken. Vervolgens schroeft u het hout vast met behulp van onze tuinschroeven rvs 4 x 50 mm. Indien u gebruik maakt van naaldhout als lariks douglas hoeft u niet voor te boren. Als u hardhout gebruikt is dit wel nodig! Gebruik dan een hardhoutboor 3.0 mm dik. 

Video: Pergola bouwen

Pergola verbinding zwart 7 x 7 balken

Wist u dat onze pergola verbindingsstukken ook in verkrijgbaar zijn in de kleur zwart? Deze zijn beschikbaar voor balkmaten vanaf 85 mm dik! Naast deze hulpstukken is het ook mogelijk een pergola te bouwen met behulp van onze slotbouten of tellerkopschroeven.

Wilt u een harmonica schaduwdoek of iets anders monteren in of aan uw pergola? Denk dan ook aan de kleine ijzerwaren zoals karabijnhaken en musketonhaken. Naast pergola elementen verkoopt Wovar ook paalhouders