CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Veiligheidsbeslag

35 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Veiligheidsbeslag

Zoekt u veiligheidsbeslag? Wovar levert hoogwaardig veiligheidsbeslag en veiligheidsschilden voor uw voordeur en andere buitendeuren van uw woning. Veiligheidsbeslag van Wovar is altijd voorzien van een SKG keurmerk met 2 of 3 sterren. Wovar biedt veiligheidsbeslag en veiligheidssloten in verschillende varianten. Populair is ons veiligheidsgarnituur zwart. Daarnaast doen ook onze veiligheids kortschilden en veiligheidslangschilden het goed. Ook wordt veiligheidsbeslag veel gecombineerd met deurknoppen in plaats van deurkrukken. Bestel uw SKG deurbeslag vandaag nog en wij leveren het de volgende dag! Voor exacte besteldeadlines zie de productpagina. 

Naast veiligheidsbeslag voor uw buitendeuren, verkoopt Wovar ook de bijbehorende sloten zoals veiligheidssloten, cilindersloten, kantschuiven en oplegsloten. Maar ook deurbeslag voor binnendeuren zoals wc deurbeslag, deurbeslag op schild, deurbeslag op rozet of losse deurklinken, deurschilden en rozetten.

Wij bezorgen deurbeslag en overig bevestigingsmateriaal in heel Nederland en België. 

Veiligheidsbeslag van Wovar geeft extra weerstand tegen inbraakpogingen. Een goede complete, veilige set voordeurbeslag is onder andere te herkennen aan het keurmerk SKG. Het heeft een boor vertragende stalen beschermplaat achter het buitenschild. Het buitenschild kan niet zomaar verwijderd worden, want het wordt van binnenuit bevestigd en vastgehouden door dikke stalen bouten. De afgeschuinde vorm maakt het moeilijk om het schild met een tang of ander gereedschap vast te grijpen. De dikte van het buitenschild varieert. Veiligheidsschilden zijn er zowel in kort-, lang- en smalschilden, met verschillende afmetingen, hartmaten en sparingen.

Wat is veiligheidsbeslag?

Veiligheidsbeslag is deurbeslag wat bedoeld is voor buitendeuren èn een inbraakwerende werking heeft. Het deurbeslag bestaat in de regel uit een schild voor de binnenkant en de buitenkant van de deur. Met veiligheidsbeslag wordt het schild aan de buitenkant van binnenuit vastgezet waardoor er geen schroeven in het zicht zijn. Bovendien is deurbeslag met een SKG keurmerk bestand tegen de meest moderne inbraaktechnieken.

Wat betekent een SKG keurmerk voor veiligheidsbeslag?

Hang- en sluitwerk moet aan hoge eisen voor inbraakpreventie voldoen. U herkent deze producten aan het logo van de SKG (Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen). Deze stichting beoordeelt de producten en kent hieraan een aantal sterren toe die aangeven hoe inbraakwerendheid het slot is. Hoe hoger het aantal sterren, hoe langer het slot beschermt tegen een inbraak(poging). Combineer uw veiligheidsbeslag altijd met onze SKG gekeurde cilindersloten en veiligheidssloten met een SKG keurmerk voor optimale bescherming van uw woning.

Voor het beveiligen van ramen en deuren in de bestaande (woning)bouw dient de beveiligingsrichtlijn gehanteerd te worden. Hierbij geldt, dat met hang- en sluitwerk voorzien van skg* of skg** een inbraakwerendheid van 3 minuten te realiseren is (twee sterren per kant minimaal). Met hang- en sluitwerk voorzien van skg*** is een inbraakwerendheid van 5 minuten te realiseren. Wovar veiligheidsbeslag beschikt veelal over een SKG keurmerk met 3 sterren!

Veiligheidsbeslag bestellen

Bestel hoogwaardig veiligheidsbeslag van Wovar nu voor de laagste prijs. Wovar levert veiligheidsbeslag uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis! Bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven kunnen gebruik maken van extra voordelen, zoals korting, met een zakelijk account.

Bekijk ook onze espagnoletten, deurstoppers en insteeksloten. Daar kiest u bijvoorbeeld een handig loopslot, kastslot of dag en nachtslot