Wovar bevestigt het, keer op keer!
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Dakschroeven

Wovar levert dakschroeven die geschikt zijn voor elk dak. Zo bestelt u eenvoudig en voor de beste prijzen dakschroeven in diverse soorten en maten. Met de hoogwaardige dakschroeven van Wovar bent u verzekerd van een stevige verankering van uw dak. Zo monteert u bijvoorbeeld dakpanplaten met onze dakpanplaatschroeven. Deze zelfborende dakschroeven zijn waterdicht dankzij de dichtingsring. Voor het bevestigen van golfplaten worden Wovar golfplaatschroeven aangeraden. Die zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor ze niet oxideren. De extra diepe Torx-indruk zorgt voor een snelle werkwijze.

Wovar levert dakschroeven die grofweg geschikt zijn voor dakpanplaten en golfplaten. Wovar helpt u om de juiste keuze te maken voor uw dakvijzen. Het is belangrijk om na te gaan in wat voor materiaal u de dakpanplaten of golfplaten gaat bevestigen.

Metalen onderconstructie

Wanneer u dakpanplaten of golfplaten monteert op metaal kiest u voor onze dakpanplaatschroeven. Door de fijne schroefdraad en de zelfborende kop zorgen die voor een stevige verbinding van uw dakplaten. Ook zorgt de zelfborende kop ervoor dat voorboren overbodig is. De dakpanplaatschroeven met zelfborende kop zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo levert Wovar dakpanplaatschroeven in het antraciet, zwart en grijs.

Houten onderconstructie

Alle Wovar-dakschroeven kunnen gebruikt worden met een houten onderconstructie. Het verschil is dat de golfplaatschroeven door de groffe schroefdraad een betere hechting hebben in het hout. Bij dakpanplaatschroeven met een zelfborende punt is het niet nodig om voor te boren in de dakpanplaten of golfplaten. Bij onze golfplaten is het wel nodig om van te voren een gat te boren in de golfplaten. Wovar-golfplaatschroeven zijn 4.5 mm dik. Gebruik om voor te boren in uw golfplaten of dakpanplaten een 5.5 mm of 6 mm dikke metaal- of hardhoutboor van Wovar. Als u dakplaten van metaal gebruikt, worden onze metaalboren aangeraden en wanneer u werkt met plastic golfplaten kunt u kiezen voor onze hardhoutboren.

De hoogwaardige EPDM-ring zorgt ervoor dat u dak waterdicht blijft. De lengte van de dakschroeven is eenvoudig te bepalen. Het is belangrijk dat de dakschroef altijd voor minimaal 2 cm in het hout wordt geschroefd. 

Dakschroeven kopen

Bestel dakvijzen van Wovar voor de laagste prijs. Let goed op onze stapelkorting per product en profiteer van extra scherpe prijzen! Bedrijven krijgen bij Wovar een persoonlijke kortingscode. Zakelijke klant worden? Meld u hier aan en ontvang uw persoonlijke kortingscode.