Wovar bevestigt het, keer op keer!
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Draadeinden

Wovar levert draadeinden van roestvrij staal en verzinkt staal in 2 verschillende kwaliteiten: 4.8 en 8.8. Het verschil in kwaliteit zit hem in de treksterkte van de draadeinden. De treksterkte bij 4.8-kwaliteit draadeinden is 40 kg per vierkante mm. Draadeinden van 8.8-kwaliteit hebben een treksterkte van 80 kg per vierkante mm. Draadeinden worden ook wel draadankers of draadstangen genoemd. Een draadeinde is een lange bout die volledig is voorzien van schroefdraad. Wovar levert draadeinden in verschillende diktes variërend van M4 tot en met M18. Vergeet niet om de juiste moeren bij uw draadeinden mee te bestellen.

Welke kwaliteit van draadeinde u kiest hangt volledig af van de toepassing waarvoor u ze gaat gebruiken. Voor constructiebouw en de metaalindustrie is het nodig om draadeinden te gebruiken van 8.8-kwalieit. Wilt u een armatuur of radiator ophangen? Dan voldoet de 4.8 kwaliteit.

De gegalvaniseerde en rvs draadeinden van Wovar zijn 1 meter lang. De draadeinden kunnen worden verlengd met behulp van koppelmoeren. Maak van onze verzinkte draadeinden een tafel, steenschot of betonpoer op maat. 

Online draadeinden kopen

U zoekt een ijzerwarenwebshop met snelle levering, aantrekkelijke prijzen en kwaliteit. Bestel rvs en verzinkte draadeinden voor de laagste prijs van A-merk Wovar. Voor 22 uur gekocht, betekent levering de volgende dag. Bedrijven krijgen extra voordeel door middel van een persoonlijke kortingscode. Heeft uw bedrijf nog geen persoonlijke kortingscode? Meld u hier aan.