CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Populaire producten

Draadeinden

Wovar levert draadeinden rvs en draadeinden verzinkt in 2 verschillende kwaliteiten. Dit zijn de kwaliteit 4.8 en 8.8. Het verschil tussen in kwaliteit zit hem in de treksterkte van de draadeinden. De treksterkte bij 4.8 kwaliteit draadeinden is 40 kg per mm2. Draadeinden 8.8 kwaliteit hebben een treksterkte van 80 kg per mm2. Draadeinden worden ook wel draadankers of draadstangen genoemd. Een draadeind is een een lange bout die volledig is voorzien van schroefdraad. Wovar levert draadeinden in verschillende diktes variërend van M4 tot en met M18. Vergeet niet de juiste moeren bij uw draadeinden mee te bestellen.

Hardlopers in ons assortiment rvs en verzinkte draadankers zijn draadeind M8, draadeind M10 en draadeind M16. Wilt u goedkoop draadeinden kopen van topkwaliteit? Ontdek dan Wovar, wij bezorgen draadeinden de volgende dag al indien u voor 21:30 uur bestelt. Tevens levering op zaterdag.  

Welke kwaliteit draadeind u kiest hangt volledig af van de toepassing waar u draadeinden voor gaat gebruiken. Voor constructiebouw en de metaalindustrie is het nodig draadeinden te gebruiken van 8.8 kwalieit. Wilt u een armentuur of radiator ophangen? Dan voldoen de 4.8 kwaliteit draadeinden.

De gegalvaniseerde en RVS draadeinden van Wovar zijn 1 meter lang. De draadeinden kunnen worden verlengd met behulp van koppelmoeren. Maak van onze verzinkte draadeinden een tafel, steenschot of betonpoer op maat. 

Video: Welke draadeinden kiezen? - Alles over draadeinden van Wovar

Online draadeinden kopen

U zoekt een ijzerwarenwebshop met snelle levering, aantrekkelijke prijzen en kwaliteit. Bestel RVS en verzinkte draadeinden voor de laagste prijs van A-merk Wovar. Voor 21:30 uur uw gekocht, betekent bezorging de volgende dag. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Gaat u de draadeinden gebruiken voor het bouwen van een overkapping? Gebruik onze sterke tellerkopschroeven voor de schuine schoren. Vergeet niet het platte dak te voorzien van onze epdm folie