• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Populaire producten

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Tegelgereedschap

Bent u van plan tegels te gaan plaatsen in bijvoorbeeld uw keuken of uw badkamer? In deze categorie kunt u al het gereedschap vinden wat u hier bij nodig heeft. Denk hierbij aan voegkruisjes, plakspanen, lijmkammen en nog meer. Deze producten hebben wij ook in van allerlei soorten en maten. Wij hopen hiermee zoveel mogelijk mensen mee van dienst te kunnen zijn.  Bij het plaatsen is het super belangrijk gebruik te maken van kwalitatief goed gereedschap. Dit is super belangrijk om een mooi resultaat te krijgen. Wovar helpt u hier een handje bij!

Tegelgereedschap bestellen bij Wovar

Bestel eenvoudig bij Wovar het tegelgereedschap dat u nodig heeft. Alle producten in ons assortiment zijn van A-merk kwaliteit. Dit allemaal om te zorgen voor uw fantastische eindresultaat! Bent u ook nog op zoek naar ander kwalitatief goed handgereedschap? Wovar heeft bijvoorbeeld ook veel metsel- en stucgereedschap in het assortiment. 

Bent u een zakelijke klant? Bij Wovar kunt u dan een zakelijk account aanmaken. Hier zitten vele voordelen aan verbonden. U krijgt bijvoorbeeld 15% korting op ons hele assortiment en uw eigen contactpersoon binnen Wovar. Verder zijn ook grootverbruikers bij Wovar aan het juiste adres. Wij bieden namelijk aantrekkelijke staffelkortingen aan op bijna ieder product. De kortingen verschillen per product.