CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Tegelgereedschap

Bent u van plan tegels te gaan plaatsen in bijvoorbeeld uw keuken of uw badkamer? In deze categorie kunt u al het gereedschap vinden wat u hier bij nodig heeft. Denk hierbij aan voegkruisjes, plakspanen, lijmkammen en nog meer. Deze producten hebben wij ook in van allerlei soorten en maten. Wij hopen hiermee zoveel mogelijk mensen mee van dienst te kunnen zijn. Bij het plaatsen is het super belangrijk gebruik te maken van kwalitatief goed gereedschap. Dit is super belangrijk om een mooi resultaat te krijgen. Wovar helpt u hier een handje bij! 

Tegelzetter gereedschap

Wovar biedt een uitgebreid assortiment aan tegelzetter gereedschap, waardoor elke klus soepel en professioneel kan worden uitgevoerd. Van tegellevellingssystemen voor een perfecte vlakligging tot hoogwaardige tegelkruisjes die zorgen voor een gelijkmatige voegbreedte, Wovar voorziet in diverse producten die voldoen aan de behoeften van tegelzetters. Met diverse tegeltangen, wiggen en lijmspanen biedt Wovar de essentiële gereedschappen om elke tegelklus met precisie en vakmanschap te voltooien.

Tegelgereedschap bestellen bij Wovar

Bestel eenvoudig bij Wovar het tegelgereedschap dat u nodig heeft. Alle producten in ons assortiment zijn van A-merk kwaliteit. Dit allemaal om te zorgen voor uw fantastische eindresultaat! Bent u ook nog op zoek naar ander kwalitatief goed handgereedschap? Wovar heeft bijvoorbeeld ook veel metsel- en stucgereedschap in het assortiment.

Bent u een zakelijke klant? Bij Wovar kunt u dan een zakelijk account aanmaken. Hier zitten vele voordelen aan verbonden. U krijgt bijvoorbeeld 15% korting op ons hele assortiment en uw eigen contactpersoon binnen Wovar.