CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Boren Sets en Cassettes

23 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Boren Sets en Cassettes

Wovar levert naast losse boren ook complete borensets. De boren zitten verpakt in prachtige koffers die handig mee te nemen zijn. Het assortiment borensets van Wovar bestaat uit een prachtige 13-delige speedborenset, een 25 delige borenset speciaal voor hardhout en een 25-delige metaalboren cassette. De borensets zijn zo samengesteld dat de meest gebruikte maten aanwezig zijn. De prachtige cassettes zorgen niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar zorgen er voor dat u overal en altijd eenvoudig uw boren kunt gebruiken en opruimen. 

De boren cassettes van Wovar zitten vol met A-kwaliteit boren voor professioneel gebruik. De complete sets worden hieronder per stuk behandeld.

Video: Welke boor heb ik nodig?

Speedborenset

De speedboren set bestaat uit 13 speedboren. De boren zijn extra gehard doormiddel van een speciale warmte behandeling. Dit zorgt voor een extra lange levensduur. Deze hoogwaardige speedboren worden ook wel vlinderboren genoemd. De vlinderboren zijn speciaal ontwikkelt om perfect ronde gaten te boren in hout. De maten die in deze speedborenset worden geleverd zijn 6 - 8 - 10 - 12 - 13 -14 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 22 en 25 mm. De speedboren beschikken over een vlijmscherpe centreerpunt. Deze maakt het mogelijk op zeer nauwkeurige wijze gaten te boren.

Iedere speedboor beschikt over 3 snijvlakken. De snijvlakken versnellen het boorpreces enorm en zorgen voor gladde randen. De quicklock aansluiting maakt het mogelijk razendsnel van speedboor te wisselen. De vlinderboren beschikken over een paraboolvorm. Deze vorm zorgt voor een vlotte afvoer van het zaagsel.

Hardhout boren set

In de Wovar hardhout boren set, voorzien van een degelijke cassette met moderne uitstraling, zitten 25 ijzersterke hardhoutboren. De hardhoutboren van Wovar zijn gemaakt van hoge sterkte staal. Daaroverheen zit een hoogwaardige Tin-coating. Deze coating maakt de hardhout boortjes hittebestendig tot wel 600 graden. Deze borenset bestaat uit 25 hardhoutboren. De maten die in deze prachtige cassette zitten varieren van 1.0 mm tot en met 13.0 mm dik. De boren daartussen zijn oplopend per 0,5 mm.

Metaalborenset

Deze boren cassette met metaalboren is net als onze hardhoutborenset voorzien van 25 ijzersterke HSS boren. HSS staat voor hoge sterkte staal. De metaalboren zijn voorzien van een Titanium Nitride coating. Dit zorgt voor een hoge hittebestendigheid waardoor de boren extra lang meegaan. Door de hoge rondloopnauwkeurigheid boort u eenvoudig perfect ronde gaten in metaal. Net als bij onze borenset voor hardhout varieren de maten van deze metaal borenset van 1.0 tot en met 13.0 mm dik. De boren daartussen zijn oplopend per 0,5 mm.

Borensets voor metaal of hout online bestellen

Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account. De boren in de borensets van Wovar zijn ook los verkrijgbaar! Hier vindt u onze losse vlinderboren, hardhoutboren en metaalboren