Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Wovar boren sets

Wovar levert naast losse boren ook complete borensets. De boren zitten verpakt in prachtige koffers die handig mee te nemen zijn. Het assortiment sets van Wovar bestaat uit een prachtige 13-delige speedborenset, een 25-delige borenset speciaal voor hardhout en een 25-delige metaalborencassette. De borensets zijn zo samengesteld dat de meest gebruikte maten aanwezig zijn. De prachtige cassettes hebben niet alleen een mooie look, maar zorgen ervoor dat u overal en altijd gemakkelijk uw boren kunt gebruiken en opruimen.

De borencassettes van Wovar zitten vol met A-kwaliteit-boren voor professioneel gebruik. De complete sets worden hieronder per stuk behandeld.

Speedborenset

De speedborenset bestaat uit 13 speedboren. De boren zijn extra gehard door middel van een speciale warmtebehandeling. Dat zorgt voor een extra lange levensduur. Deze hoogwaardige speedboren worden ook wel vlinderboren genoemd. De vlinderboren zijn speciaal ontwikkeld om perfect ronde gaten te boren in hout. De maten die in deze speedborenset worden geleverd zijn 6 - 8 - 10 - 12 - 13 -14 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 22 en 25 mm. De speedboren beschikken over een vlijmscherpe centreerpunt. Die maakt het mogelijk om op zeer nauwkeurige wijze gaten te boren.

Elke speedboor beschikt over 3 snijvlakken. De snijvlakken versnellen het boorproces enorm en zorgen voor gladde randen. De quick lock-aansluiting maakt het mogelijk om razendsnel van speedboor te wisselen. De boren beschikken over een paraboolvorm. Die vorm zorgt voor een vlotte afvoer van het zaagsel.

 

 

 

Hardhoutborenset

In de Wovar-hardhoutborenset, voorzien van een degelijke cassette met moderne look, zitten 25 ijzersterke hardhoutboren. De hardhoutboren van Wovar zijn gemaakt van hoge sterkte staal. Daaroverheen zit een hoogwaardige TiN-coating. Deze coating maakt de hardhoutboortjes hittebestendig tot wel 600 graden. Deze borenset bestaat uit 25 hardhoutboren. De maten die in deze prachtige cassette zitten variëren van 1.0 mm tot en met 13.0 mm dik. De boren daartussen zijn oplopend per 0,5 mm.

Metaalborenset

Deze borencassette met metaalboren is net als onze hardhoutborenset voorzien van 25 ijzersterke HSS-boren. HSS staat voor hoge sterkte staal. De metaalboren zijn voorzien van een titaniumnitridecoating. Dat zorgt voor een hoge hittebestendigheid waardoor de boren extra lang meegaan. Door de hoge rondloopnauwkeurigheid boort u eenvoudig perfect ronde gaten in metaal. Net als bij onze borenset voor hardhout variëren de maten van deze metaalborenset van 1.0 tot en met 13.0 mm dik. De boren daartussen zijn oplopend per 0,5 mm.

Borensets voor metaal of hout online bestellen

De boren in de borensets van Wovar zijn ook los verkrijgbaar! Hier vindt u onze losse speedboren, hardhoutboren en metaalboren.