CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Tangen

De tang is onmisbaar handgereedschap en is beschikbaar in veel verschillende soorten, met iedere tang zijn eigen functie. Denk bij de functies van een tang niet alleen aan het vastpakken van materialen, maar bijvoorbeeld ook aan het doorknippen van kabels, vast- of losdraaien van aansluitingen, verbinden van plaatmateriaal, los- en vastdraaien van moeren en bouten en het verwijderen van spijkers. Dit is nog maar een kleine greep uit alle functies die tangen bieden, neem gerust een kijkje in ons assortiment voor A-merk, topkwaliteit tangen voor iedere klus! 

Tangen kopen

Bestel vandaag nog uw topkwaliteit tangen bij Wovar voor een scherpe prijs. Zijn tangen toch niet wat u zoekt, kijk dan bij ons andere handgereedschap, zoals stootijzers, handzagen, schroevendraaiers, dop- en steeksleutels, meetgereedschap en meer!

Wovar biedt bedrijven met een zakelijk account veel voordelen zoals een vaste korting op iedere bestelling, een handig orderoverzicht en de mogelijkheid tot spoedleveringen. Bent u ondernemer en wilt u ook van dergelijke voordelen profiteren? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog gratis uw account aan!