CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Decoupeerzaagjes

14 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Decoupeerzaagjes

U zoekt decoupeerzaagjes van goede kwaliteit? A-merk Wovar levert professionele decoupeerzaagjes voor de laagste prijs! Het voordeel van decoupeerzaagbladen is dat u snel bochten kunt zagen. Dit is met cirkelzaagbladen of een handzaag vaak niet te doen. Wovar levert decoupeerzaagjes voor hout en metaal. Alle decoupeerzaagbladen van Wovar hebben een T-schacht. Deze is geschikt voor alle gerenommeerde merken decoupeerzaagmachines zoals Festool en Metabo. Onderaan deze pagina leest u voor welke merken onze zaagjes nog meer geschikt zijn!

Zijn decoupeerzaagjes niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons complete assortiment zaagbladen en doorslijpschijven. Daarnaast leveren wij ook vele boren en bits

Decoupeerzaagjes voor hout en decoupeerzaagbladen voor metaal worden geleverd in pakjes van 5 stuks. Voor u voor de hoogwaardige decoupeerzagen van wovar kiest, dient u te kijken of uw machine geschikt is voor zaagjes met een T-schacht. Heeft u een decoupeerzaagmachine van een van onderstaande merken? Dan zijn onze zaagjes geschikt voor uw machine! De t- of u-vorm is het uiteinde van het zaagje waarmee u de decoupeerzaagjes in de decoupeerzaag vastzet. 

- AEG - Makita
- Atlas-copco - Metabo
- Bosch - Milwaukee
- DeWalt - Protool
- Festool - Skil
- Flex - Wolfcraft
- Hilti
- Hitachi

Decoupeerzaag, ook wel wipzaag, is voornamelijk bedoeld voor het uitzagen van diverse vormen. Met Wovar decoupeerzaagjes kunt u gemakkelijk een vorm uitzagen. De decoupeerzaagjes zijn verkrijgbaar voor verschillende houtsoorten. Zo kunt u bij Wovar decoupeerzaagjes krijgen voor grof hout, fijn hout met bochten, extra lange zaagjes, decoupeerzaagjes met een omgekeerde vertanding en laminaatdecoupeerzaagjes. 

Decoupeerzaagbladen voor hout

In totaal heeft Wovar 8 verschillende decoupeerzaagbladen voor hout. Het verschil zit hem voornamelijk in de tandafstand. Zoekt u een decoupeerzaagje fijn of grof? Het voordeel van een fijn zaagje is dat deze zorgt voor nette zaagsnede. Gaat u bijvoorbeeld zagen in plaatmateriaal wat in het zicht komt? Dan gebruikt u altijd een fijn decoupeerzaagblad. Wilt u snel zagen en komt het eindresultaat niet in het zicht? Dan gebruikt u een grof zaagblad. 

Daarnaast speelt de breedte van de zaagjes ook een rol. Dient u kleine of scherpe bochten te zagen? Dan kiest u voor een smal zaagblad. Voor zaagsneden in plaatmateriaal die niet erg rond zijn gebruikt u weer een breder zaagblad. De meeste decoupeerzaagjes voor hout kunnen ook gebruikt worden voor PVC. U kunt dit vinden op de productpagina's.

Video: alles over decoupeerzaagjes

Decoupeerzaagjes bestellen

Bestel decoupeerzaagjes snel en gemakkelijk online bij Wovar, uw leverancier voor decoupeerzaagbladen. Wovar levert zaagjes snel uit eigen voorraad. Bedrijven in de bouw en hoveniersbranche kunnen met een zakelijk account profiteren van extra korting.