CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Rolborders

5 Aantal producten

Rolborders

Bij Wovar kunt u nu ook prachtige houten borderranden bestellen. Houten borderranden, ook wel rolborders genoemd, zorgen voor een natuurlijke uitstraling van uw tuin. U kunt bij ons kiezen tussen 2 verschillende soorten hout, namelijk geïmpregneerd grenen en hardhout. Daarnaast kunt u nog kiezen tussen verschillende hoogtes, van 20 tot wel 40 cm. Met de houten borderranden kunt u zorgen voor afscheidingen in uw tuin. De borders worden veelal gebruikt voor het afbakenen van bloemenperken. Naast de afscheidingen zorgt het plaatsen van deze borderranden ook voor hoogteverschillen in uw tuin. Zo creëert u een totaal ander plaatje en krijgt uw tuin een speelse en levendige uitstraling.

Rolborders kunt u eenvoudig plaatsen met behulp van een rubberen hamer. Zo slaat u de rand eenvoudig in de grond zonder dat de paaltjes beschadigen. U kunt een rubberen hamer direct meebestelle uit ons assortiment tuingereedschap.

Naast houten borderranden kunt u bij ons ook kiezen uit cortenstaal borderranden, kunststof borderranden en grasranden. Al onze borderranden kunt u terugvinden in ons assortiment borderranden

Tuinafboording

Met houten borderranden zorgt u voor natuurlijke tuinafscheidingen, welke uw bloemenperken uitstekend afbakenen. Houten borderranden zijn populair doordat ze een goede toevoeging zijn aan de natuurlijke uitstraling van een tuin. Daarnaast kunt u met deze borderranden eenvoudig zorgen voor prachtige hoogteverschillen. Met de verschillende hoogtes van de paaltjes bepaalt uzelf de hoogte van de afscheidingen. Zo verkopen wij paaltjes van 20, 30 en 40 cm hoogte. De houten paaltjes hebben de vorm van een halve maan, doordat het als het ware halve paaltjes zijn. Deze hebben een diameter van 5 cm.

Borderrand hout

Het plaatsen van een borderrand van hout is zeer eenvoudig en kost weinig tijd. U graaft simpelweg een sleuf op de gewenste plek. Dat kan met een schep, maar ook eenvoudig met een klein tuinschepje. Rol de borderrol uit en plaats deze in de sleuf. Sla met een rubberen hamer de paaltjes in de grond op de gewenste diepte en vul de sleuf weer aan met aarde. Druk het geheel goed aan om latere verzakking te voorkomen. 

Tip! Om ervoor te zorgen dat u in 1 keer de paaltjes mooi recht plaatst kunt u een houten latje gebruiken. Leg deze horizontaal op de paaltjes en sla deze aan met de rubberen hamer. Zo komen de paaltjes mooi recht op dezelfde diepte in de grond. Wilt u er zeker van zijn dat de paaltjes ook waterpas staan? Gebruik dan een waterpas. U kunt deze direct meebestellen uit het assortiment handgereedschap.

Geïmpregneerd hout

De meeste houten borderranden van Wovar zijn gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor gaat het hout tot wel 5x langer mee. Deze behandeling maakt het hout dus een stuk duurzamer. Zo wordt het hout schimmelwerend, waterafstotend en kan er geen aanslag van mos of algen ontstaan.

Rolborder kopen

Koop uw rolborder van hout nu voordelig bij Wovar! Bij aanschaf van 5 of 10 rollen van dezelfde soort profiteert u al van staffelkorting! Zo voorziet u uw tuin voordelig van meerdere houten borderranden! Bedrijven in de bouw- klussector en hoveniers profiteren daarnaast van vele andere voordelen met een zakelijk account. Zo ontvangt u een vaste zakelijke korting en u krijgt een vast contactpersoon. 

Naast houten borderranden kunt u bij Wovar ook kiezen uit vele andere soorten. Zo verkopen wij ook de populaire cortenstaal borderranden, verschillende kunststof borderranden en prachtige grasranden