CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Hengen voor luiken

14 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Hengen voor luiken

U zoekt hengen voor luiken te monteren? Wilt u uw buitenkeuken extra sfeer geven door de kastdeurtjes te voorzien van zwart tuinbeslag? Wovar levert verschillende zwarte hengen voor raamluiken en kastdeuren. Zo beschikt ons ruime assortiment over hengen met een moderne strakke punt, een rustieke punt en een halve maan. Hengen voor sierluiken en kastdeuren dienen gecombineerd te worden met plaatduimen 10 mm. Bestel uw hengen voor luiken met bijbehorende schroeven voor 21:30 uur voor levering de volgende dag. Bezorgingen ook op zaterdag.

Kunt u iets niet vinden op onze website voor luikbeslag? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! 

De lichte duimhengen van wovar beschikken over een zwarte poedercoating en ziet u vaak bij boerderij luiken. Deze coating beschermd de hengen tegen roest en carrosie. Na de coating is een zwarte toplaag aangebracht die zorgt voor een prachtige glans. Bij kastdeuren zijn de hengen prachtig te combineren met larix hout. Zwarte luiken worden vaak met zwarte hengen voor luiken gecombineerd.

Alle hengen voor luiken zijn recht. Hierdoor blijft er altijd een kleine afstand tussen het luik en uw kozijn. Dit voorkomt beschadigingen. Mocht u toch liever hengen met een verzet of zelfs met bocht willen gebruiken met uw leuken. Kijk dan bij onze zwarte hengen rusitek met een landelijke uitstraling.

Montage hengen

U monteert de hengen eenvoudig met onze houdraadbouten zwart of zwarte slotbouten. Het vierkante gat dient altijd gevuld te worden met M8 slotbouten. Let op: hengen met rustieke punt 30 cm en 40 cm lang hebben geen vierkant gat. Bij deze hengen hoeft u dus geen slotbouten mee te bestellen. De hengen met halve maan of strakke punt beschikken wel over een vierkantgat. Bij de ronde gaten kiest u voor M6 houtdraadbouten of zwarte slotbouten M6.

De meest populaire hengen voor luiken beschikken over een rustieke punt. Dit sierlijke uiteinde geeft een landelijke uitstraling en staat prachtig bij (verbouwde) boerderijen. De hengen met een strakke punt geven een moderne uitstraling weer. 

Hengen bestellen

Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account. Gebruik onze hoogwaardige paalhouders om uw schutting of tuinpoort te plaatsen.

Zijn deze hengen niet helemaal wat u zoekt? Bekijk hier ons volledige aanbod hengen en duimen. Zoekt u ook scharnieren voor binnendeuren? Bekijk dan ook onze kogelscharnieren, paumelle scharnieren, pianoscharnieren of zwarte scharnieren