• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Kleur
Aandrijving kop
Voorraad
Prijs
tot

Tegelboren

Onze tegelboren zijn specifiek ontworpen zodat u, zonder dat de tegel barst, eenvoudig gaten kunt boren. De tegelboren van Wovar zijn gemaakt van hoge kwaliteit metaal en zijn uitgerust met een carbide kop die de boor extra hard maakt en voor een lange levensduur zorgt. Met de cilindrische aansluiting van de boren kunt u deze met de meeste boormachines gebruiken.

Alle boren hebben een A-symmetrische spiraal die voor een goede afvoer van gruis zorgt. De tegelboren zijn te verkrijgen in 6 en 8 mm. We hebben ook een 5-delige borenset in het assortiment met boren van 4 tot 10 mm. U kunt onze tegelboren, met krasvastheid factor 9, gebruiken voor tegels en dakpannen. De boor is in staat mooie ronde gaten af te werken.

U kunt ook voor het boren van tegels gebruik maken van onze diamantboren. Deze zijn vooral handig aan te schaffen als u naast het boren van tegels ook andere harde en poreuze materialen wilt boren in de toekomst. De diamantboren zijn namelijk wel een stuk duurder dan de tegelboren. Ze zijn echter ook in staat om meer materiaalsoorten zonder splijten te boren. Deze vindt u terug op de categoriepagina diamantboren

16 producten
Sorteren op voorraad
1-16 van de 16 producten
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

De tegelboren zijn per stuk of per set verpakt en zijn in meerdere diameters te bestellen. U kunt gebruik maken van onze staffelkortingen bij afname van meerdere stuks tegelboren. Onze tegelboren zijn van hoge kwaliteit en u kunt ze bij Wovar bestellen voor een scherpe prijs! Als u een eigen onderneming heeft in de bouw- of klussector kunt u gebruik maken van een zakelijk account. Daarmee krijgt u een aantal extra voordelen, waaronder een korting op ons volledige assortiment.

Waarom tegelboren van Wovar?

Onze boren zijn speciaal ontworpen voor het boren van tegels. De carbide kop maakt de tegelboor harder dan andere varianten. U kunt met deze tegelboren door tegels heen boren zonder dat u het gevaar loopt dat de tegels barsten. Houd er wel rekening mee dat de manier waarop u de boor gebruikt bepalend is voor het resultaat. Als u de boor op de juiste manier gebruikt is de kans op barsten minimaal. De gruisafvoer van deze boor is geoptimaliseerd met een A-symmetrische spiraal. 

Toch op zoek naar andere soorten afmetingen boren? Bekijk dan ook onze categorie diamantboren die ook geschikt zijn voor het boren van tegels en dakpannen.