CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Hengen met Bocht

15 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Hengen met Bocht

Meestal koopt men deze hengen met bocht om een poort te maken waarbij de hengen aan de voorzijde zichtbaar zijn en de heng echter rust op de plaatduim aan de achterkant. Dankzij deww grote bocht (een inspringing van 4-5 m) is dit mogelijk. Hengen met bocht zijn bij ons verkrijgbaar in blauw verzinkt en zwart gepoedercoat staal. De zwarte hengen met bocht beschikken over een prachtige rustieke punt of ronde maan. Deze punt zorgt voor een landelijke uitstraling in uw tuim. Doordat de hengen met bocht zijn voorzien van een blauw verzinkte of zwart gepoedercoate behandeling, zijn ze goed beschermd tegen roest, corrosie en oxidatie. Dit zorgt voor een lange levensduur.

Hengen met bocht zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit maakt de hengen ijzersterk en geschikt voor het dragen van grote deuren en poorten. Bij poorten en deuren lager dan 120 cm voldoen 2 hengen om de deur te dragen. Bij deuren hogerdan 120 cm wordt aangeraden 3 hengen met bocht te gebruiken. Dit verkleint de kans dat uw deur of poort krom trekt enorm. Wij bezorgen hengen met bocht in heel Benelux onder het motto vandaag besteld is morgen in huis. Bestel dan voor 21:30 uur. Bekijk ook de populaire hengen met verzet

Hengen met bocht beschikken werken bijna het zelfde als hengen met een verzet. Hengen met bocht laten uw deur 4cm naar binnen vallen. Dit is bijvoorbeeld makkelijk bij dikkere palen. Alle hengen met bocht van Wovar zijn geschikt voor plaatduimen met 16mm dikke duimen. Als u nog niet in het bezit bent van dergelijk plaatduimen raden wij aan deze mee te bestellen.

Alle gegalvaniseerde hengen met bocht beschikken over bevestigingsgaten. Over hoeveel bevestigingsgaten de hengen beschikken hangt af van de lengte. Voor het bevestigen van de hengen kunt u gebruik maken van slotbouten en houtdraadbouten. Voor een stevige bevestiging worden slotbouten aangeraden. Wovar levert houtdraadbouten en slotbouten in het verzinkt en zwart gepoedercoat staal. Zorg er voor dat ieder montagegat voorzien is van een slotbout of houtdraadbout. De lengte bepaalt u door rekening te houden met de dikte van uw deur of poort. Voor het kiezen van de juiste lengte slotbouten neemt u de dikte van de deur en telt daar 1cm bij op.

Online hengen met bocht bestellen

U gaat uw houten poortdeur monteren aan een paal of een houten toegangshek (inritpoort) op maat maken? U zoekt een betrouwbare ijzerwarenwebwinkel voor verzinkte gehengen met bocht? Wij leveren hengen met bocht van 60 tot 120 cm binnen 1 dag bij u thuis of op het werk. Kies uit sierlijke hengen met een landelijke "boerderij" uitstraling of ontdek onze moderne duimhengen. Bestel bijbehorende slotbouten meteen mee. 

Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Heeft u liever rechte hengen of hengen met verzet? Bekijk hier ons gehele assortiment hengen en duimen

Video: Welke hengen moet ik kiezen voor mijn deur?