CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Boomzakken

2 Aantal producten

Boomzakken

Ontdek nu de oplossing voor effectieve boomverzorging met de herbruikbare waterzak voor bomen van Wovar! Deze innovatieve boomzak zorgt voor druppelsgewijze bewatering, waardoor bomen optimaal kunnen hydrateren zonder het risico van een te vochtige bodem. Vooral tijdens periodes van extreme droogte bieden deze boomzakken essentiële bescherming, waardoor uw bomen gezond en beschermd blijven.

Boom waterzak

Met het handige ritssysteem is de installatie van onze boomwaterzak een fluitje van een cent. Bovendien is deze waterzak aanpasbaar aan verschillende boomstamdiameters: u kunt moeiteloos meerdere zakken aan elkaar ritsen voor grotere bomen. Gemaakt van stevig, scheurvast PVC-materiaal, is deze duurzame waterzak bestand tegen UV-straling en diverse weersomstandigheden, wat zorgt voor langdurig gebruik.

Boom water geven

Met onze herbruikbare boomwaterzak genieten uw bomen van een consistente hydratatie gedurende 7 tot 10 uur. Of het nu gaat om pas geplante of verplante bomen, deze veelzijdige waterzak zorgt voor een gelijkmatige toevoer van water. Bovendien kan de zak ook worden gebruikt voor het toedienen van vloeibare boommeststoffen. Om verstopping van de gaatjes te voorkomen, wordt aanbevolen om de boomzak één à twee keer per week met schoon water te vullen. Zo blijven uw bomen gezond en goed verzorgd.
 

Boomzak plaatsen

Om de boomwaterzak te plaatsen, volgt u eenvoudig deze stappen: wikkel de zak rondom de boomstam tot een maximale omtrek van 30 cm. Als de stamomtrek groter is, kunt u meerdere zakken aan elkaar bevestigen en vervolgens de ritssluitingen sluiten. Vul de zak eerst met 10 liter water en til deze kort omhoog aan de zwarte lussen om te voorkomen dat het water eruit stroomt. Vul daarna de zak volledig. Het is belangrijk om alleen schoon water te gebruiken, omdat vuil de watergaten in de boomzak kan blokkeren. Zo zorgt u voor een effectieve en zorgeloze bewatering van uw bomen. 

Waterzak voor boom kopen

Geef uw bomen de zorg die ze verdienen met onze herbruikbare boomwaterzakken. Als u de voorkeur geeft aan een ander gewicht, biedt Wovar naast de 460 gram variant ook een zwaardere 650 gram boomzak aan. Voor onze zakelijke klanten hebben we een vaste korting beschikbaar. Maak hier direct gebruik van door een zakelijk account aan te maken. Deze korting is geldig voor hoveniers en bouw- of klusbedrijven.

Bent u benieuwd naar welke artikelen we bij Wovar nog meer bieden op het gebied van bescherming van uw bomen? Neem dan eens een kijkje in ons complete assortiment boombescherming.