• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Keurmerk
Dikte
Lengte
Kleur
Breedte
Voorraad
Prijs
tot

Spanbanden

Al uw klusmaterialen of andere lading veilig opbergen in uw bestelbus of op de aanhanger? Gebruik dan onze sterke spanbanden. Spanbanden zijn eenvoudig aan te trekken doordat ze aan beide uiteinden beschikken over haken en u deze straktrekt met een ratel. Spanbanden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kiest u uit spanbanden met haak en ratel of spanbanden met klemgesp. De spanbanden met klemgesp worden ook wel sjorbanden genoemd.

Ontdek het gemak van spanbanden kopen online, bestel meteen schroeven of andere ijzerwaren mee. 

8 producten
Sorteren op voorraad
1-8 van de 8 producten
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Spanband transport

Spanbanden worden veel gebruikt voor het vastzetten van voorwerpen, dit gebeurt meestal tijdens transport. Immers, als u een lading vervoert, wilt u natuurlijk dat deze veilig aankomt op de eindbestemming. Daarnaast wilt u natuurlijk niet dat uw lading los komt te zitten terwijl u onderweg bent, dat zou namelijk gevaarlijke situaties creëren voor u en andere weggebruikers. Spanbanden helpen u hierbij, ze worden het meest gebruikt om ladingen vast te zetten op aanhangers en vrachtwagens. Het is zeer gemakkelijk om een spanband vast te zetten, maar het moet wel op de juiste manier gebeuren.

Spanbanden tips

  • Bewaar de spanbanden altijd op een droge plek, zo blijven ze langer sterk.
  • Gooi de ratel nooit in het zand: als er zandkorrels bij het draaimechaniek komen slijt de band sneller.
  • Controleer regelmatig of de spanband gerafeld of beschadigd is om er zeker van te zijn dat u veilig op pad gaat. Vaak is dit te zien aan de blauwe labels op de band, zorg ervoor dat deze leesbaar en intact blijven.

Sjorbanden assortiment

Wovar heeft een breed assortiment met diverse soorten sjorbanden, ze komen in verschillende maten en kleuren. De spanbanden van Wovar hebben een metalen klemgesp, deze kunnen veel meer kracht weerstaan dan een sjorband met een plastic klemgesp. De sjorband verdeelt de kracht gelijkmatig over een breed oppervlak, dit maakt de banden zo sterk.

Spanband kopen

Bestel hoge kwaliteit spanbanden nu voor een scherpe prijs bij Wovar. En profiteer van extra voordelen wanneer u een bouw- of klusbedrijf hebt of een hovenier bent. Maak hiervoor een zakelijk account aan en geniet meteen van bijvoorbeeld een zakelijke korting en een vast contactpersoon!

Gebruikt u een spanband voor het zekeren van de lading op uw aanhanger, zorg dan ook voor extra zekerheid met een goed aanhangernet, deze vind u in onze categorie transport en opbergen.