• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Breedte
Voorraad
Prijs
tot

Spijkerplaten

Bent u op zoek naar spijkerplaten? Wovar heeft verschillende formaten spijkerplaten in het assortiment die allemaal gemaakt zijn van verzinkt staal. Spijkerplaten worden gebruikt om twee balken met elkaar te verbinden. U zet twee balken met de uiteinden tegen elkaar aan, vervolgens legt u de ene helft van de plaat op de ene balk en de andere helft op de andere balk. Meet goed af waar de spijkerplaat precies moet komen en zet hem vervolgens vast door spijkers in de daarvoor bestemde gaten te slaan. De diameter van de spijkergaten is 4 mm. Zorg er daarom voor dat de diameter van de spijkers net iets kleiner is zodat ze nog net passen. Bij Wovar kiest u uit spijkerplaten van verschillende formaten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kramplaat, een spijkerplaat voorzien van krammen.

Op zoek naar een andere manier voor het verbinden van balken? Neem een kijkje in onze categorie gordinglas.

5 producten
Sorteren op voorraad
1-5 van de 5 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Verbindingsplaten

Spijkerplaten zijn erg handig om balken aan elkaar te bevestigen. Ze worden daarom ook wel verbindingsplaten genoemd. Verbindingsplaten worden bij zeer veel kapconstructies gebruikt die later nog worden weggewerkt door aftimmeringen, zoals spanten. Dat komt doordat u er eenvoudig balken mee kunt verbinden, wat leidt tot een ijzersterke constructie. Uiteraard moet dit wel worden weggewerkt, omdat spijkerplaten er natuurlijk niet echt mooi uit zien. Kortom, super handig voor alle soorten houtverbindingen. Bestel uw spijkerplaten daarom snel bij Wovar!

Spijkerplaten kopen

Heeft u een bouw- of klusbedrijf? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van 15% korting op al uw bestellingen. Verder profiteert u als zakelijke klant van een handige bestelgeschiedenis, een eigen contactpersoon en de mogelijkheid tot spoedlevering. Ook grootverbruikers zijn bij Wovar aan het juiste adres, dankzij aantrekkelijke staffelkortingen!

Op zoek naar andere manieren van verbinding? Bekijk ons gehele assortiment balkhouders en hoekankers.