• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Keurmerk
Lengte
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Gehoorbescherming

Bent u op zoek naar gehoorbescherming? Dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Wovar levert diverse soorten. Oorkappen, oordopjes, pluggen met touwtje of losse pluggen, alles om uw oren goed te beschermen tijdens het klussen! Ook voor andere persoonlijke beschermingsmiddelen dan gehoorbescherming bent u bij ons aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze veiligheidsbrillen en kniebescherming.

3 producten
Sorteren op voorraad
1-3 van de 3 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Wanneer gehoorbescherming dragen

Wanneer u werkt met harde geluiden om u heen is het verstandig om gehoorbescherming te dragen. In de bouwwereld is het vaak verplicht om gehoorbescherming te dragen wanneer u werkt met machines. U kunt zich voorstellen dat het geluid van een cirkelzaag, een afkortzaag of tafelcirkelzaag bijzonder slecht voor uw gehoor is. Ook wanneer u werkt met boorhamers, of haakse slijpers wordt gehoorbescherming aangeraden.

Wanneer is gehoorbescherming verplicht

De arbowet verplicht het werkgevers om hun werknemers gehoorbescherming aan te bieden wanneer de dagelijkse dosis geluid gemiddeld hoger is dan 85dB(A). Het gevaar van lawaaislechthorendheid begint ongeveer bij 80dB(A).

Gehoorbescherming kopen

Wanneer u goed voor uw gehoor wilt zorgen, is het aan te raden om de juiste gehoorscherming aan te schaffen. Wovar heeft oordoppen, oorpluggen oorkappen voor u in het assortiment. Bent u zakelijke klant en wilt u gehoorbescherming voor uw werknemers aanschaffen? Maak dan eerst een zakelijk account aan bij Wovar en profiteer van een vaste zakelijke korting op uw orders.