CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Sproeiers

7 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Sproeiers

Voor de bewatering van uw tuin zijn er verschillende soorten tuinsproeiers te verkrijgen zoals zwenksproeiers, sectorsproeiers en spuitpistolen. Welke soort sproeier het meest geschikt is voor u, hangt af van uw tuin en wat u van de sproeier verwacht. Een zwenksproeier is bijvoorbeeld handig om grote rechthoekige oppervlakten mee te bewateren. Bij een sectorsproeier kunt u daarentegen weer gemakkelijk de sproeihoek instellen, waardoor u een bepaald gedeelte van uw tuin bewatert. 

Bestel naast tuinsproeiers alles voor de perfecte tuin bewatering zoals tuinslangen, slangkoppelingen en dompelpompen vandaag nog eenvoudig bij Wovar! 

Zwenksproeiers

Zwenkproeiers zijn ideaal voor de bewatering van grote, rechthoekige oppervlakten omdat deze soort tuinsproeier niet in cirkels, maar heen en weer gaat. Met een zwenksproeier bewatert u de tuin automatisch en krijgt u een gelijkmatige, continue verdeling van het water. De zwenksproeiers van Wovar gaan tot een maximaal bereik van maar liefst 270 m², voorzie dus enorme tuinen en oppervlakten automatisch van water. Door de filter van RVS zijn onze zwenksproeiers volledig onderhoudsvrij. 

Sectorsproeiers

Met de sectorsproeiers van Wovar bewatert u oppervlakten tot wel 625 m², dit maakt ze perfect geschikt voor enorme tuinen en terreinen. Een sectorproeier sproeit in een cirkel, maar dit kan ingesteld worden naar een deel van die cirkel, de sector. Dit doet men door gebruik te maken van de sectorbegrenzers, waarmee u beide grenzen inselt en de sector bepaalt. Daarnaast kan de sproeistraal ook worden aangepast, de straal kan korter en breder worden gemaakt en versteld worden in hoogte. 

Broezen

Wilt u de tuin en uw planten liever met de hand bewateren, ga dan voor een spuitpistool. Koppel uw tuinslang aan een spuitpistool en bewater al uw planten en de gehele tuin volledig handmatig. Wij verkopen ook spuitpistolen met broeskop, dit is een kop die verstelbaar is in verschillende standen. De broes verstelt u door aan de broeskop te draaien, van een fijne nevel tot een smalle straal.

Professionele tuinsproeiers

Wij raden aan om een snelkoppeling met waterstop te gebruiken in het geval u bijvoorbeeld een zwenksproeier, sectorsproeier of een spuitpistool koppelt aan uw tuinslang. Het voordeel van een snelkoppeling met waterstop is dat de watertoevoer wordt stopgezet, wanneer u de tuinsproeier loskoppelt. Hiermee kunt u in alle rust uw sproeier omwisselen, zonder water te verspillen en nat te worden.

Tuinsproeiers kopen

Alle benodigdheden voor de perfecte tuin bewatering bestelt u vandaag nog eenvoudig bij Wovar. Naast alles voor de bewatering van uw tuin, bieden wij ook een ruim assortiment aan tuingereedschap zoals harken, schoffels, snoeigereedschap, gereedschapshouders, schoppen en spades

Met een zakelijk account krijgt u veel mooie voordelen zoals een vaste korting op iedere bestelling, een handig orderoverzicht, een vast contactpersoon en de mogelijkheid tot spoedleveringen. Heeft u een eigen bedrijf en wilt u ook gebruik maken van deze voordelen? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog geheel vrijblijvend een account aan.