CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Kwasten

21 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Kwasten

Voor al uw schilderklussen kunt u bij Wovar terecht voor de juiste kwast. Zo bestelt u bij ons patentkwasten en blokkwasten van verschillende formaten. Daarnaast leveren wij complete schildersets met diverse maten kwasten en/of rollers. De accessoires zijn handig te gebruiken bij het aanbrengen van olie en beits. Met de juiste kwast of roller gaat het schilderen van uw houtwerk een stuk eenvoudiger en sneller!

Naast beits en olie levert Wovar nog vele andere producten wat betreft het reinigen van hout en steen, maar ook leveren wij vele producten voor het onderhouden van uw houten vloeren

Van alle toebehoren die wij bij Wovar aanbieden, zijn kwasten waarschijnlijk het belangrijkst. Wij willen graag gemak bieden aan iedere schilder en doe-het-zelver. Daarom hebben we de beste kwasten wat betreft beitsen en oliën in het assortiment. De ene klus is groter dan de andere en wellicht heeft u meerdere schilderklussen op de planning. Daarom kunt u van elke kwast een wegwerp en een professionele versie bestellen.

Blokkwasten

Voor het beitsen van uw houtwerk is het gebruik van een blokkwast het meest ideaal. Met de relatief grote kwast kunt u eenvoudig grotere oppervlakten behandelen. De kwast neemt veel beits op, zodat u in één keer een groot gedeelte in de beits kunt zetten. Voor het beitsen van kleinere oppervlakten is een platte kwast erg populair. Hiermee kunt u iets preciezer te werk gaan en bijvoorbeeld kleine randjes mooi afwerken. Voor klussen binnenshuis, zoals muren of plaatmateriaal, raden wij altijd aan om voor een verfroller te gaan. 

Patenkwasten

Naast grote kwasten hebben we natuurlijk ook gezorgd voor een kleinere variant voor de kleinere klussen en echt precisiewerk. Hiervoor kunt u onze patentkwasten gebruiken. De kwast neemt beits of olie goed op en is ook erg handig te gebruiken voor moeilijk bereikbare plekken. Denk bijvoorbeeld aan hoekjes en randjes, waarbij u met een grote kwast lastiger een goede laag beits kunt aanbrengen. Ook van de patentkwast kunt u een wegwerp en een professionele versie bestellen. Voor nog meer handig schildermateriaal, voor grote en kleine klussen, kunt u terecht in ons assortiment kwasten, rollers en toebehoren.

Verfkwasten kopen

Bestel uw verfkwasten nu voordelig bij Wovar en ga direct aan de slag met het beitsen of oliën van uw schutting, vlonder, tuinhuis of andere houten constructies. Met de juiste kwast is een schilderklus namelijk zo geklaard! Bedrijven in de bouw- en/of klusbranche profiteren met een zakelijk account van vele voordelen. Zo ontvangt u een vaste zakelijke korting, krijgt u een vast contactpersoon en een handig online besteloverzicht.