CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Verstelbare HengenHengenPoort- en Hekbeslag

Filters

Verstelbare Hengen

15 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Verstelbare Hengen

Wilt u een tuindeur of poort maken voor bij uw woning? Met verstelbare hengen kunt u dit erg eenvoudig doen. De verstelbare duimhengen van Wovar zijn onder andere beschikbaar als complete set, exclusief schroeven of slotbouten. Het voordeel van een verstelbare duimheng ten opzichte van een normale heng, is dat deze zoals de naam al zegt verstelbaar is. Zo kunt u een poort monteren op gepaste afstand van de muur, schutting of een ander oppervlak. Dit betekent dat u ervoor kunt kiezen de tussenruimtes weg te halen, of juist tussenruimtes in te voegen. Verstelbare hengen hebben geen plaatduim nodig. Dit betekent dat er een echt scharnier aan de hengen zit verbonden. Het voordeel hiervan is dat de poort minder snel weg te tillen is. Wanneer u de poort uit haar scharnierwerk wilt halen, zult u eerst de borgpen aan de onderkant moeten verwijderen. Verstelbaar poortbeslag is eenvoudig zelf te monteren aan een deur of poort.

Verstelbare hengen verzinkt staal

De verstelbare duimhengen van Wovar zijn in de meeste gevallen van verzinkt staal. Dit maakt de duimhengen erg sterk, waardoor ze grote gewichten kunnen dragen. Verstelbare hengen van verzinkt staal zijn verkrijgbaar in de standaard grijze staal kleur, maar ook als variant met een zwarte coating. Deze extra dikke zwarte coating geeft de verstelbare duimhengen een unieke uitstraling. Daarnaast zorgt de verfcoating voor een verhoogde corrosiebestendigheid.  

Maak een keuze uit onze verstelbare duimhengen. Deze zijn verkrijgbaar in een standaard verzinkte variant, maar bijvoorbeeld ook in een zwart gecoate variant. Zo zit er altijd de juiste soort verstelbare duimhengen tussen voor uw klus. Om de hengen te monteren maakt u gebruik van bijvoorbeeld slotbouten. Wij raden u dan ook aan slotbouten verzinkt of slotbouten zwart mee te bestellen.

Verstelbare duimhengen bestellen

Bestel een van de verstelbare duimhengen van Wovar. Zo bent u zeker van een echte kwaliteits-heng. Daarnaast zijn de verstelbare duimhengen van Wovar erg eenvoudig te monteren. Groen- en bouwbedrijven profiteren bij ons van extra voordeel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zakelijke korting. Het enige dat u hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is een zakelijk account aan te maken op onze website.