CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Populaire producten

Veelgestelde vragen

Dakgoten

Bent u op zoek naar een fraaie stevige dakgoot? Wovar levert dakgoten van zink en kunststof. Een zinken dakgoot is erg stevig en zorgt voor een prachtige uitstraling. Deze passen goed bij een overkapping. Heeft u een kleine blokhut? Dan is het geen probleem om te kiezen voor een kunststof dakgoot antraciet. Een zinken dakgoot is 125 mm breed en de lengtes varieren van 300 tot en met 600 cm. Kunststof dakgoten hebben een breedte van 65 mm of van 100 mm.

Bij het bestellen van een dakgoot moet u al gauw denken aan een goot, eindkap, gootbeugels, gootwighoek, hemelwater afvoerbuis, een hemelwaterafvoer bocht, een hemelwaterafvoer pijpbeugel, en een goed verbindingsstuk. Hierdoor levert Wovar dakgoten in complete sets. Met 1 druk op de knop heeft u alles wat u nodig heeft om uw tuinhuis of overkapping te voorzien van een mooie dakgoot. Let wel op de lengtes die bij de sets worden aangegeven. Heeft u namelijk meer lengte nodig? Dan kunt u eenvoudig een uitbreidingsset mee bestellen.

Een dakgoot dient er natuurlijk voor om hemelwater af te voeren. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een super mooi aangezicht van uw overkapping of tuinhuis. Wovar levert dakgoten in 2 verschillende materialen. namelijk kunststof dakgoten en zinken dakgoten. Maar welke kiest u? Hieronder leggen we de voor- en nadelen uit van zinken dakgoten en kunststof dakgoten. 

Zinken dakgoot

Eigenlijk raden wij altijd aan te kiezen voor zinken dakgoten. Deze worden ook wel galvanisch verzinkte dakgoten genoemd. Zinken dakgoten zijn namelijk het sterkst. De levensduur van een zinken dakgoot is minimaal 25 jaar en gaat vaak wel langer mee. We zien ook dat zinken dakgoten veel populairder zijn dan kunststof dakgoten omdat dit er simpel wel mooier uitziet. Het heeft een luxere uitstraling. 

Kunststof dakgoot

Het grootste voordeel van een kunststof dakgoten is dat deze zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Daarnaast is een kunststof dakgoot ook eenvoudig te monteren. Dakgoten van kunststof gaan minimaal 10 jaar mee maar in de praktijk zie je ook wel dakgoten die maarliefst 25 jaar oud worden. Qua uitstraling zien we dat onze klanten toch de voorkeur hebben voor een zinken dakgoot. Echter liggen deze prijstechnisch hoger in het segment.

Dakgoten compleet geleverd

Bij Wovar bestelt u complete sets dakgoten. U hoeft dus niet bang te zijn dat u iets vergeet te bestellen want dit zit allemaal bij de set inbegrepen. Het enige waar u rekening mee houd is de lengte van de dakgoot. Vraag uzelf af, hoeveel lengte dakgoot heb ik nodig? Als u bij een dakgoot set namelijk te weinig dakgoot lengte heeft, kunt u eenvoudig een uitbreidingsset mee bestellen. U krijgt dan een extra dakgoot lengte meegeleverd.

Dakgoot bestellen

Bestel uw dakgoot super voordelig bij Wovar. Wovar levert compelte dakgoot sets voor een scherpe prijs uit eigen voorraad. Dat houdt in dat dakgoten doorgaans binnen 24 uur bij u thuis worden afgeleverd. Bouwbedrijven, hoveniers en andere klusbedrijven profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account