CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
SnoeigereedschapTuingereedschapTuin

Filters

Snoeigereedschap

11 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Snoeigereedschap

Het snoeien van planten kan verschillende doelen en functies hebben. Om te beginnen kunt u met snoeien bijvoorbeeld het gewenste formaat van een plant bepalen en de plant in een bepaalde vorm brengen. Naast deze zogeheten vormsnoei kunt u er ook voor kiezen om bepaalde takken weg te snoeien, met als doel de groei en bloei van uw planten stimuleren. Wat u ook gaat doen en op welke manier u gaat snoeien, Wovar biedt al uw benodigde tuingereedschap, uitsluitend van topkwaliteit.

Voor A-merk tuingereedschap zoals harken, schoffels, grondboren, schoppen en spades gaat u ook naar Wovar! 

Snoeischaren

De snoeischaar wordt in de volksmond ook wel een tuinschaar genoemd en wordt gebruikt om takken, struiken en bloemen te snoeien. Het snoeien van planten en bomen kunt u doen om een bepaalde vorm te creëren, maar ook om de groei van planten te versnellen of om planten mooier en beter te laten bloeien. Voor een mooie tuin en een goed onderhoud is snoeien essentieel en dit begint met een goede en scherpe snoeischaar. 

Takkenscharen

Een takkenschaar is ideaal te gebruiken voor takken die te dik zijn voor een normale snoeischaar. Wovar biedt telescopische takkenscharen, dit zijn takkenscharen waarbij de armen in lengte verstelbaar zijn. Niet alleen takken die te dik zijn voor een snoeischaar, maar ook moeilijk bereikbare takken die zich bijvoorbeeld op hoogte bevinden zijn ideaal te snoeien met een telescopische takkenschaar. 

Takkenscharen zijn te krijgen met een 'papegaaienbek' of met 'aambeeld'. Bij een papegaaienbek gaan de messen van de schaar langs elkaar, bij een takkenschaar met aambeeld landt het mes op het aambeeld. Een papegaaienbek is meer geschikt voor levende takken en een snoeischaar met aambeeld meer voor dode en stugge takken.

Grasscharen

Een grasschaar (ook wel graskantschaar of graskantenschaar genoemd) is een ideaal stuk tuingereedschap om de randen van uw gazon mee te knippen en bij te houden. Een grasschaar kan daarnaast ook gebruikt worden om siergras of kleine struiken mee te snoeien. De kop van onze grasscharen is 360 graden draaibaar, waardoor u overal bij kunt en te allen tijde in een comfortabele houding kunt knippen.

Heggenscharen

Heggenscharen worden vooral gebruikt om heggen of struiken in vorm te snoeien. Naast de heggenschaar is er bijvoorbeeld ook nog een buxusschaar. Een buxusschaar is eigenlijk hetzelfde als een heggenschaar, maar meer geschikt voor nauwkeurig snoeien. Een buxusschaar is kleiner waardoor u hier heel precies mee kunt snoeien. De heggenscharen van Wovar zijn van topkwaliteit en gaan jarenlang mee als u er goed mee om gaat. 

Snoeigereedschap kopen

Al uw snoeigereedschap en ander tuingereedschap bestelt u bij Wovar voor een aantrekkelijke prijs! Voor tuinslangen, tuinsproeiers, slangkoppelingen en dompelpompen voor de perfecte tuin bewatering gaat u ook naar Wovar! Hoveniers kunnen profiteren van een zakelijke korting, maar hiervoor een zakelijk account aan.