CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Plamuurmessen en VerfschrapersHandgereedschapGereedschap

Filters

Plamuurmessen en Verfschrapers

13 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Plamuurmessen en Verfschrapers

Heeft u een muur met gaten of oneffenheden? Dan is dit het moment om deze muur een opknapbeurt te geven. Met de plamuurmessen van Wovar kunt u perfect deze gaten en oneffenheden wegwerken. U doet de juiste hoeveelheid plamuur (of ander uitvulmiddel) op uw plamuurmes en drukt u de plamuur aan op het gat. Onze plamuurmessen beschikken allemaal over een houten greep en een stalen blad, variërend van 30 tot en met 120 mm. In deze categorie zijn ook verschillende verfkrabbers te vinden. Deze kunnen gebruikt worden om een oude verflaag van bijvoorbeeld uw kozijnen te verwijderen. Onze verfkrabbers hebben allemaal een houten handvat en zijn verkrijgbaar met een driehoekig blad, een ovaal blad of een profiel blad. 

Kozijnen verven

Wilt u na het verwijderen van uw oude verflaag of het opvullen van de oneffenheden uw kozijnen opnieuw verven? Wovar heeft hiervoor van allerlei soorten verf en beits in het assortiment. Om uw muur opnieuw te schilderen kunt u in ons assortiment ook kwatsen, verfrollers en ander toebehoren vinden.  

Wat is een plamuurmes?

Een plamuurmes is mes waarmee u gaten en oneffenheden in muren kunt wegwerken. Onze plamuurmessen hebben een houten handvat en beschikken onder een ophangoog. Het dunne, maar brede mes is gemaakt van staal. Op dit blad doet u de juiste hoeveelheid vulmiddel en vervolgens kunt u dit middel in het gat smeren door het blad hieroverheen te strijken. 

Wat is een verfkrabber?

Een verfkrabber is een stuk handgereedschap waar u oude verflagen mee kunt verwijderen. Ze worden veel gebruikt om de oude verf van kozijnen of deuren te verwijderen. Onze verfkrabbers hebben een houten handvat en een stalen blad. De vorm van de bladen varieert. Zorg er altijd voor dat u een veiligheidsbril en een stofmasker draagt, zodat er geen verfresten in uw ogen terecht komen en u geen schadelijke stoffen inademt. 

Plamuurmes en verfkrabber bestellen

Wovar heeft van allerlei soorten, vormen en maten plamuurmessen en verfkrabbers. Voor eigenlijk iedere klus is het lastig om slechts één soort verfkrabber of plamuurmes te gebruiken. Met grotere plamuurmessen kunt u bijvoorbeeld veel sneller te werk gaan op grote oppervlaktes, terwijl een kleiner formaat veel handiger is voor precieze werken. 

Bent u een zakelijke klant? Maak dan een zakelijk account aan op onze website. Hiermee krijgt u 15% korting op ons gehele assortiment. Daarnaast profiteert u van spoedlevering indien dit nodig is, een handige bestelgeschiedenis en een eigen contactpersoon. Verder hebben wij speciaal voor de grootverbruikers een staffelkorting beschikbaar. 

Is dit toch niet helemaal de categorie waar u naar op zoek was? Geen probleem! Misschien vindt u wat u zoekt bij al ons andere handgereedschap.