Bevestigt het, keer op keer!
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Scharnieren

In de webwinkel van Wovar kunt u ook scharnieren kopen. Denk aan scharnieren voor deuren, kasten, deurtjes, kisten of andere toepassingen. Wij leveren in heel Nederland en Vlaanderen hoogwaardige RVS scharnieren en van verzinkt staal. Maar ook zwarte scharnierenkogelrscharnieren, pianoscharnieren en paumelle scharnieren. Bestelt u voor 22:00 uur, dan bezorgen wij de volgende dag al.

We zijn op dit moment nog hard bezig om ons assortiment scharnieren uit te breiden, dus het kan zijn dat de door u gezochte scharnier er (nog) niet bij zit. Houd deze pagina in de gaten of neem contact op met onze klantenservice op info@wovar.nl om te informeren naar de status van het door u gezochte product.

Wovar levert scharnieren in vele maarten en soorten. De meeste mensen gebruiken onze scharnieren voor het afhangen en een deur. Maar hoe doet u dit nou precies? Een deur afhangen is eenvoudiger dat het lijkt. Alleen is het wel handig om in therorie te weten hoe u dit het beste kan doen. Hieronder leggen wij uit op welke wijze u een deur het beste kunt afhangen voor een degelijk strak eindresultaat.

Hoeveel scharnieren heb ik nodig voor mijn deur?

Vaak krijgen wij de vraag op onze klantenservice over hoeveel scharnieren heb ik nodig voor mijn binnendeur? Of hoeveel scharnieren heb ik nodig voor mijn buitendeur? Voor binnendeuren worden vaak 3 scharnieren gebruikt en voor buitendeuren 4. Is uw binnendeur vrij zwaar of wordt deze intensief gebruikt? Dan raden wij altijd aan 4 scharnieren te gebruiken.

Hoe scharnieren plaatsen voor een deur?