CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Schaduwdoek BevestigingsmateriaalSchaduwdoekenTuin

Filters

Schaduwdoek Bevestigingsmateriaal

11 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Schaduwdoek Bevestigingsmateriaal

Hier vindt u alle accessoires en bevestigingsmiddelen die u nodig heeft voor het plaatsen van een schaduwdoek. U kunt de materialen per stuk bestellen, zodat u voor iedere situatie precies het juiste aantal middelen heeft. Karabijnhaken zijn erg geschikt om diverse materialen, zoals schaduwdoek, eenvoudig te bevestigen. Keilbouten worden veel gebruikt voor bevestiging in betonnen en stenen muren, terwijl oogplaten erg geschikt zijn voor houten wanden en palen. Met onze spanschroefhaken kunt u de bevestigde materialen gemakkelijk op de gewenste stand spannen. Met al onze bevestigingsmaterialen bent u verzekerd van een geslaagde montage van uw schaduwdoek. 

Bent u nog op zoek naar een schaduwdoek dat perfect bij uw tuin past? Wovar heeft veel verschillende kleuren, vormen en maten in haar assortiment schaduwdoeken. Zo vindt u daar onder andere schaduwdoeken waterdicht en schaduwdoeken HDPE. Wij bieden zowel vierkante schaduwdoeken als driehoekige schaduwdoeken. Tevens leveren wij luxe harmonica schaduwdoeken.  

U kunt alle schaduddoeken van Wovar bevestigen met de bovenstaande bevestigingsmaterialen. Een schaduwdoek kan zowel aan muren als palen als een combinatie hiervan worden bevestigd. Een stenen of betonnen muur vereist daarbij een keilbout als bevestigingspunt. Voor houten palen en wanden, maakt u gebruik van een oogplaat als bevestigingspunt. Om de bevestigingspunten met het doek te verbinden, kunt u gebruik maken van de volgende materialen:

  • Karabijnhaken
  • Spanschroeven
  • RVS kettingen

Bevestigingsmaterialen

Karabijnhaken zijn eenvoudig open en dicht te maken, zodat u uw schaduwdoek aan het bevestigingspunt kunt koppelen, of ontkoppelen. Het bevestigingsdoek zelf is namelijk voorzien van RVS bevestigingsringen, waaraan u karabijnhaken kunt vastklikken. U kunt ook voor een spanschroef kiezen, waarmee u het schaduwdoek goed strak kunt spannen. Ook na het bevestigen van karabijnhaken en spanschroeven zit er meestal nog wat ruimte tussen het doek en het bevestigingspunt. Deze afstand kunt u overbruggen met een RVS ketting. Deze ketting kunt u ook eenvoudig aan een karabijnhaak koppelen. 

Verstelbaar schaduwdoek

Wilt u het schaduwdoek na bevestiging nog kunnen bijstellen? Dan is een schaduwdoek rails met verstelbaar oog dé perfecte oplossing. U kunt met deze rails de hoek van het schaduwdoek veranderen en zo de schaduw verplaatsen. De rails zijn een meter lang, waardoor u één meter heeft om het afschot van uw doek te bepalen. Hierdoor kan het regenwater gemakkelijk van uw waterdichte schaduwdoek aflopen. 

Schaduwdoek bevestigingsmateriaal kopen

Bij Wovar stelt u uw eigen bevestigingsset samen. Elke tuin is anders, waardoor elke tuin andere hoeveelheden en soorten bevestigingsmateriaal vereisen. Het is dan wel zo prettig als u niet betaald voor materialen die niet passen bij uw situatie. U kunt het schaduwdoek aan palen of muren bevestigen, maar ook een combinatie van beide is mogelijk. Daarom bestelt u de materialen eenvoudig per stuk. Bent u nog op zoek naar een schaduwdoek? In ons assortiment schaduwdoeken vindt u veel verschillende doeken van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden onder andere waterdichte schaduwdoeken en waterdoorlatende schaduwdoeken aan. Deze komen in vierkant, rechthoek en driehoek vorm.