CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
 • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
 • 30 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Klemmen

24 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Klemmen

Bent u op zoek naar lijmklemmen? Wovar heeft het voor u! Wij leveren lijmklemmen in verschillende soorten en maten. Lijmklemmen worden gebruikt om houtverbindingen bij elkaar te houden, voor het vastzetten van een werkstuk of om materialen, die met de Wovar houtlijm zijn verlijmd, op hun plek te houden. Tevens kunt u sommige lijmklemmen van Wovar gebruiken om materialen te spreiden. Onze veerklemmen zijn een uitkomst wanneer u bijvoorbeeld afdekzeil wilt vastzetten. Er is keuze voor iedere timmerman, houtbewerker of doe-het-zelver! Wij leveren 'gewone' lijmklemmen, snelspan lijmklemmen (ook wel eenhandklem genoemd) en veerklemmen. 

Soorten lijmklemmen

 • Traditionele lijmklem
  De traditionele lijmklem is de lijmklem die de meeste mensen kennen. Deze lijmklem wordt handmatig over de geleider geschoven en vervolgens draait men aan het handvat van de klem, waarna het schroefdraad er voor zorgt dat de klem op spanning wordt gedraaid.

 • Snelspan lijmklem
  De snelspan lijmklem is een lijmklem die met één hand te bedienen is, het wordt dan ook wel de eenhandklem genoemd. De snelspan lijmklem kan men door middel van het handvat bij elkaar klemmen. Elke keer dat de handgreep ingeknepen wordt, komen de bekken van de lijmklem dichter bij elkaar. Wanneer het te klemmen materiaal tussen de bekken geklemd zit, kan de lijmklem goed op spanning geknepen worden. De snelspan lijmklem van Wovar heeft ook een spreidfunctie. Wanneer u de vaste bek aan het uiteinde verplaatst naar het andere uiteinde, worden de bekken van de lijmklem uit elkaar geduwd. Zo kunt u materialen die op spanning staan uit elkaar duwen alvorens deze te bevestigen.

 • Veerklem
  De veerklem is een klem die u gebruikt om materialen snel te klemmen. Wanneer u in het handvat van de veerklem knijpt, opent zich de bek van de veerklem, u plaatst de klem vervolgens over uw te klemmen materiaal en laat de veerklem los. De veer die in de veerklem zit zorgt er vervolgens voor dat het materiaal tussen de bek van de klem bij elkaar gehouden wordt. Een veerklem is bijvoorbeeld erg handig om zeil over een tafelblad vast te klemmen of om afdekzeil mee vast te zetten.

Lijmklemmen in verschillende maten

Wovar verkoopt lijmklemmen, veerklemmen en snelspan lijmklemmen in verschillende maten. Hoe langer de geleider van de traditionele lijmklem of van de snelspan lijmklem is, hoe dikker het materiaal kan zijn dat u kunt klemmen. Alle lijmklemmen van Wovar zijn voorzien van kunststof doppen op de bekken van de lijmklemmen. Deze kunststof doppen zorgen voor bescherming van uw materialen.

Lijmklemmen kopen

Wovar biedt lijmklemmen aan tegen zeer scherpe prijzen voor zowel de particulier, de grootverbruiker als de zakelijk klant. Wovar biedt op bijna al haar producten een staffelkorting aan, zo profiteert u extra wanneer u lijmklemmen in grotere hoeveelheden tegelijk afneemt.

Bent u ondernemer? Dan nodigen wij u uit om een zakelijk account bij Wovar te openen. Met een zakelijk account heeft u altijd toegang tot uw persoonlijke orderoverzicht. Daarnaast biedt Wovar de zakelijke klant een vaste zakelijke korting!

Naast lijmklemmen heeft Wovar uiteraard nog een groot gamma aan andere handgereedschappen, neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze hamers, of gereedschappen voor houtbewerking