• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Populaire producten

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Wovar Schroevendraaiers

Bent u op zoek naar schroevendraaiers? Wovar heeft verschillende schroevendraaiers in haar assortiment. Denk hierbij aan handige kruiskopschroevendraaiers, pozidrive schroevendraaiers, schroevendraaiers platte kop en philipshead schroevendraaiers. Schroevendraaiers zijn in de meeste gevallen voorzien van een magnetische schroefkop. Hierdoor kunt u erg eenvoudig schroeven indraaien, zonder dat u de schroef zelf vast hoeft te houden. De schroeven blijven namelijk plakken aan de schroevendraaier. Daarnaast zijn de schroevendraaiers van Wovar vaak voorzien van een rubberen handvat. Het rubberen handvat zorgt ervoor dat u maximaal grip houdt op de schroevendraaier tijdens het indraaien van de schroef. 

Juiste maat schroevendraaier

Tijdens het klussen is de juiste maat schroevendraaier erg belangrijk. Wanneer u met een verkeerde schroevendraaier maat gaat schroeven, kunt u de schroefkop beschadigen. Hierdoor wordt het in de toekomst lastiger de schroef te verwijderen, maar ook het strak indraaien zal erg lastig worden. Daarnaast is schroeven met de verkeerde maat schroevendraaier vaak zwaarder. De juiste schroevendraaier zal het meest gemakkelijk draaien. 

Schroevendraaier bestellen

Bestel uw schroevendraaiers, met of zonder rubberen handvat, kruiskop of platte kop bij Wovar. Bij ons bent u zeker van een aantrekkelijk lage prijs. Daarnaast zijn onze producten van hoge kwaliteit, wat belangrijk is bij iedere klus. Ieder huishouden heeft wel eens een schroevendraaier nodig. Bestel daarom schroevendraaiers, zodat u ten allen tijde voorzien bent van het juiste handgereedschap! Zie ook onze gereedschapsets voor een handige gereedschapkoffer met schroevendraaiers.