Wovar bevestigt het, keer op keer!
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Boortjes

Boren voor hout, steen en metaal vindt u ook bij A-merk Wovar. Kies uit 3.5 mm boortjes voor hardhout in combinatie met terrasschroeven of voor de 6 mm hardhoutboren in combinatie met onze tellerkopschroeven. De vlinderboren van Wovar zijn ook razend populair. Die worden veel gebruikt voor de aanleg van leidingen door hout. Voor het boren in beton wordt het vaakst gekozen voor onze hamerboor SDS-plus Premium. Die heeft een aanzienlijk langere levensduur dan onze klassieke hamerboren.

Wovar, het merk met de juiste mix van hoge kwaliteit en lage prijzen in boren en ijzerwaren.

Wovar-hardhoutboren en -metaalboren

De hardhoutboren en metaalboren van Wovar zijn van zeer goede kwaliteit. De boren zijn gemaakt van hoge sterkte staal (HSS) en daardoor ijzersterk. Ook hebben de boren van Wovar een hoge rondloopnauwkeurigheid en dat zorgt voor perfect ronde gaten. De titaniumnitridecoating verhoogt de oppervlaktehardheid tot circa 2.300 HV. Ook maakt de coating de boortjes hittebestendig tot wel 600o C. Haal de boor tijdens het boren steeds in en uit het hout of metaal. Zo voorkomt u dat de boor te heet wordt en heeft ze een langere levensduur.

Hamerboren SDS-plus Premium

De hamerboren SDS-plus Premium zijn extra sterk en gaan wel tot 30% langer mee dan onze klassieke hamerboor.  De hoogwaardige Premium SDS-plus hamerboren beschikken over een rechte H-spiraal. Door het H-spiraal wordt boormeel eenvoudig afgevoerd en blijft het boorgat mooi schoon. De premium hamerboren van Wovar worden veel gebruikt op de professionele markt. De kop van onze Premium-hamerboren is voorzien van extra gehard metaal. Daardoor geraakt de boor moeiteloos door de hardste steen- en betonsoorten. Ook zijn betonsoorten met kiezels geen probleem dankzij de combinatie van de extra geharde carbide kop met SDS-plus-aansluiting.

Hamerboren SDS-plus klassiek

Deze klassieke hamerboor heeft een SDS-plus-aansluiting. Daardoor heeft uw machine extra veel grip op de hamerboor en slipt ze niet tijdens het boren. Zelfs het boren van gaten in beton met kiezels is geen probleem voor deze klassieker!

Hamerboren met 2 of 4 snijkanten

Beide soorten hamerboren met SDS-plus-aansluiting zijn te koop met 2 of 4 snijkanten. Het verschil is dat u met boren met 4 snijkanten een vele betere afvoer heeft van boormeel. Ook zorgen boren met 4 snijkanten voor mooiere ronde gaten. Boren met 4 snijkanten worden aangeraden bij het boren van gaten groter dan 10 mm.

TCT-gatzagen

De TCT-gatzagen van Wovar zijn geschikt voor het zagen van gaten in kunststof of hout. Wovar levert gatzagen van 16 tot 60 mm breed.

Bestellen

Bestel de hoogwaardige boren van Wovar. Bestel 10 stuks en profiteer al van onze stapelkorting. Bedrijven krijgen bij Wovar een persoonlijke kortingscode. Hebt u nog geen persoonlijke kortingscode? Meld u hier aan.