CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Populaire producten

Boren en bits

Boren voor hout, steen en metaal vindt u ook bij A-merk Wovar. Kies uit 3.5 mm boortjes voor hardhout in combinatie met vlonderschroeven of voor de 6 mm hardhoutboren in combinatie met onze tellerkopschroeven. De vlinderboren van Wovar zijn ook razend populair. De worden veel gebruikt voor het aanleggen van leidingen door hout. Voor het boren in beton wordt het meest gekozen voor onze Hamerboor SDS+ Premium. Deze hebben een aanzienlijk langere levensduur dan onze klassieke hamerboren.

Voor het voorboren van lange slotbouten en tellerkopschroeven heeft Wovar nu slangenboren. Deze lange boren zijn geschikt voor vrijwel iedere houtsoort. Zo boort u zonder problemen in Azobé, Eikenhout en naaldhout. Naast boren heeft wovar ook een ruim assortiment aan bitjes en bitsets. Passens op alle verschillende soorten schroeven. Hier vindt u ook ons assortiment slangenboren voor hout.

Video: Welke boor heb ik nodig?

Wovar Hardhoutboren en Metaalboren

De hardhoutboren en metaalboren van Wovar zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. De boren zijn gemaakt van hoge sterkte staal (HSS) en daardoor ijzersterk. Ook hebben de boren van Wovar een hoge rondloopnauwkeurigheid dat zorgt voor perfect ronde gaten. De titanium nitride coating verhoogd de oppervlaktehardhout tot circa 2.300 HV. Ook maakt de coating de boortjes hittebestendig tot wel 600o C. Haal de boor tijdens het boren steed in en uit het hout of metaal. Zo voorkomt u dat de boor te heet wordt en hebben ze een langere levensduur. 

Hamerboren SDS-plus Premium

De hamerboren SDS-plus Premium is extra sterk en gaat wel tot 30 % langer mee dan onze hamerboor klassiek. De hoogwaardige Premium SDS-plus hamerboren beschikken over een rechte H-spiraal. Door het H-spiraal wordt boormeel eenvoudig afgevoerd en blijft het boorgat mooi schoon. De premium hamerboren van Wovar wordt veel gebruikt in de professionele markt. De kop van onze Premium hamerboren zijn voorzien van extra gehard metaal. Hierkomt de boor moeite loos door de hardste steen- en betonsoorten. Ook zijn betonsoorten met kiezels geen probleem dankzij de combinatie van de extra geharde carbide kop met SDS-plus aansluiting. Naast hamerboren met sds-plus aansluiting levert Wovar ook normale betonboren.

Hamerboren SDS-plus Klassiek

Deze hamerboor klassiek beschikt over een SDS-plus aansluiting. Hierdoor heeft uw machine extra veel grip op de hamerboor en slipt deze niet tijdens het boren. Zelfs het boren van gaten in beton met kiezels is geen probleem voor deze klassieker!

Hamerboren met 2 of 4 snijkanten

Beide soorten hamerboren met SDS-plus aansluiting zijn te koop met 2 of 4 snijkanten. Het verschil is dat u met boren met 4 snijkanten een vele betere afvoer heeft van boormeel. Ook zorgen boren met 4 snijkanten voor mooiere ronde gaten. Boren met 4 snijkanten worden aangeraden bij het boren van gaten groter dan 10 mm.

Vlinderboren

Wovar heeft hoogwaardige vlinderboren voor een vaste lage prijs. Vlinderboren worden ook wel speedboren genoemd. Deze platte houtboor wordt veel gebruikt om grotere gaten te boren in bijvoorbeeld spaanplaat voor leidingwerk en kabels.  

TCT Gatzagen

De TCT gatzagen van Wovar zijn geschikt voor het zagen van gaten in kunststof of hout. Wovar levert gatzagen van 16 tot 60 mm breed.

Bestellen

Bestel de hoogwaardige boren van Wovar. Bestel 10 stuks en profiteer al van onze staffelkorting. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Naast boren en bits bent u voor hoogwaardige bevestigingsmaterialen zoals slotbouten, houtdraadbouten en tellerkopschroeven ook bij Wovar aan het juiste adres! Wovar specialiseert zich namelijk in bevestigingsmaterialen, zoals schroeven en bouten.