CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Steigerhoutschroeven0

Filters

Steigerhoutschroeven

67 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Steigerhoutschroeven

Met de steigerhoutschroeven van Wovar maakt u prachtige tuinmeubelen van steigerhout. Voor steigerplanken monteren gebruiken de meeste timmermannen verzinkte schroeven met Torx kop en snijpunt. Deze verzinkte steigerhoutschroeven zijn sterker dan RVS. De schroeven zijn speciaal gehard door middel van een unieke warmtebehandeling. Dit maakt de schroeven ijzersterk en geschikt voor zwaar belastende constructies. De steigerhoutschroef kan ook gebruikt worden voor andere klussen in uw tuin. Kies bijvoorbeeld ook voor steigerhoutschroeven als u een schutting wilt maken. Onze steigerhoutschroeven beschikken over een extra diepe torx indruk. Deze zorgen ervoor dat uw machine niet slipt tijdens het indraaien van de steigerhoutschroef. Bestel voor 21:30 en wij bezorgen de volgende dag al. 

De steigerhoutschroeven van Wovar zijn geschikt voor iedere klus in uw tuin. Bij hardhout wordt aangeraden voor te boren. Hiervoor zijn onze hardhout boortjes geschikt. Het is belangrijk dat u de juiste boormaat zodat de schroef zich goed kan verankeren in het hout. Voor de steigerhoutschroef 4 mm dik gebuikt u onze hardhoutboor 3.0 mm. Voor een steigerhoutschroef met een dikte van 5 mm raden wij onze hardhoutboor 3.5 mm aan. Bij 30 mm dikte steigerplanken is de 5x70 mm torx schroef verzinkt het meest gebruikt bij steigerhout.

Alle steigerschroeven beschikken over een vlijmscherp snijpunt. Dit maakt de schroeven speciaal geschikt voor al het hout in uw tuin. Het snijpunt snijdt moeiteloos door de hardste houtsoorten heen. Ook zorgt het snijpunt ervoor dat zelfs het dunste plaatmateriaal niet splijt.

Steigerhoutschroeven verzinkt

De verzinkte steigerhoutschroef van Wovar is gemaakt van ijzersterk verzinkt staal. De zinklaag is met uiterste precisie aangebracht. Verzinkt steigerhoutschroeven worden erg veel gebruikt voor het maken van steigerhouten meubelen. Verzinkte schroeven kunnen na beschadiging van de zinklaag oxideren. Beschadigingen komen het meest voor tijdens het indraaien van de schroef. Het is belangrijk dat u daarom gebruik maakt van onze hoogwaardige Torx bits met een perfecte passing. Steigerhoutschroeven 4 mm dik beschikken over een TX20 aandrijving. Steigerhoutschroeven 5 mm dik hebben een TX25 indruk.

TIP! Bestel voor extra comfort en een efficiëntere werkwijze onze magnetische bithouders met gratis torx bits! De magneet laat de verzinkte steigerhoutschroeven blijven kleven aan de torx bits waardoor u eenvoudig op de lastigste plaatsen schroeven monteert.

Steigerhoutschroeven RVS 410

Met de steigerhoutschroef rvs410 monteert u de stevigste constructies in alle omstandigheden. Rvs 410 steigerschroeven zijn net zo sterk als verzinkte steigerhoutschroeven, maar oxideren niet! Andere rvs kwaliteiten zoals A2, C1 en C3 komen qua sterkte niet in de buurt van de steigerhoutschroef rvs410.

Steigerhoutschroeven Zwart

Wovar levert ook steigerhoutschroeven met een zwarte kop. De kop van deze steigerhoutschroef beschikt over een hoogwaardige zwarte toplaag. Dit maakt deze schroef uitermate geschikt voor het monteren van zwarte planken zoals potdekselplanken. De zwarte steigerhoutschroeven zijn gemaakt van RVS410 staal en daardoor geschikt om in alle omstandigheden te gebruiken.

Bestellen

Kies voor onze steigerhoutschroeven. Bestel 5 dozen en profiteer al van onze staffelkorting. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra korting met een zakelijk account.