Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Steigerhoutschroeven

Met de steigerhoutschroeven van Wovar maakt u prachtige tuinmeubelen van steigerhout. Voor de montage van steigerplanken gebruiken de meeste schrijnwerkers verzinkte schroeven met Torx-kop en snijpunt. Deze verzinkte steigerhoutschroeven zijn sterker dan rvs. De schroeven zijn speciaal gehard door middel van een unieke warmtebehandeling. Die maakt de schroeven ijzersterk en geschikt voor zwaar belastende constructies. De steigerhoutschroef kan ook gebruikt worden voor andere klussen in uw tuin. Kies bijvoorbeeld ook voor steigerhoutschroeven als u een schutting wilt maken. Onze steigerhoutschroeven beschikken over een extra diepe Torx-indruk. Die zorgen ervoor dat uw machine niet slipt tijdens het indraaien van de steigerhoutschroef.

De steigerhoutschroeven van Wovar zijn geschikt voor elke klus in uw tuin. Bij hardhout wordt aangeraden om voor te boren. Daarvoor zijn onze hardhoutboortjes geschikt. Het is belangrijk dat u de juiste boormaat zodat de schroef zich goed kan verankeren in het hout. Voor de steigerhoutschroef van 4 mm dik gebuikt u onze hardhoutboor van 3.0 mm. Voor een steigerhoutschroef met een dikte van 5 mm raden wij onze hardhoutboor van 3.5 mm aan. Bij 30 mm dikke steigerplanken is de 5 x 70 mm verzinkte Torx-schroef het meest gebruikt bij steigerhout.

Alle steigerschroeven hebben een vlijmscherpe snijpunt. Dat maakt de schroeven speciaal geschikt voor al het hout in uw tuin. De snijpunt snijdt moeiteloos door de hardste houtsoorten heen. Ook zorgt de snijpunt ervoor dat zelfs het dunste plaatmateriaal niet splijt.

Steigerhoutschroeven verzinkt

De verzinkte steigerhoutschroef van Wovar is gemaakt van ijzersterk verzinkt staal. De zinklaag is met uiterste precisie aangebracht. Verzinkte steigerhoutschroeven worden erg veel gebruikt voor steigerhouten meubelen. Verzinkte schroeven kunnen na beschadiging van de zinklaag oxideren. Beschadigingen komen het meest voor tijdens het indraaien van de schroef. Het is daarom belangrijk dat u gebruikmaakt van onze hoogwaardige Torx-bits die perfect passen op de schroef. Steigerhoutschroeven van 4 mm dik beschikken over een TX20-aandrijving. Steigerhoutschroeven van 5 mm dik hebben een TX25-indruk.

TIP! Bestel voor extra comfort en een efficiëntere werkwijze onze magnetische bithouders met gratis Torx-bits! De magneet laat de verzinkte steigerhoutschroeven kleven aan de Torx-bits waardoor u ook op de lastigste plaatsen vlotjes schroeven monteert.

Steigerhoutschroeven rvs 410

Met de steigerhoutschroef rvs 410 monteert u de stevigste constructies in alle omstandigheden. Rvs 410 steigerschroeven zijn net zo sterk als verzinkte steigerhoutschroeven maar ze oxideren niet! Andere rvs- kwaliteiten zoals A2, C1 en C3 komen qua sterkte niet in de buurt van de steigerhoutschroef rvs 410.

Steigerhoutschroeven zwart

Wovar levert ook steigerhoutschroeven met een zwarte kop. De kop van deze steigerhoutschroef heeft een hoogwaardige zwarte toplaag. Dat maakt deze schroef uitermate geschikt voor de montage van zwarte planken zoals potdekselplanken. De zwarte steigerhoutschroeven zijn gemaakt van rvs 410-staal en daardoor geschikt om in alle omstandigheden te gebruiken.

Bestellen

Kies voor onze steigerhoutschroeven. Bestel 5 dozen en profiteer al van onze stapelkorting. Bedrijven krijgen een persoonlijke kortingscode van Wovar. Hebt u nog geen persoonlijke kortingscode? Meld u hier aan!