CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Verzinkte Spijkers

5 Aantal producten

Verzinkte Spijkers

Bent u op zoek naar verzinkte spijkers? Wovar heeft een breed assortiment aan verzinkte draadnagels van hard getrokken draad, om het krom slaan te beperken. Zo zijn er nagels met verloren- of platverzonkenkop in vele maten verkrijgbaar. Wist u dat spijkers ook wel draadnagels worden genoemd? 

Bestel deze verzinkte spijkers voor 21:30u en Wovar komt deze de volgende dag al leveren. Zijn verzinkte spijkers niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze RVS Spijkers of verzinkte schroeven

Het voordeel van verzinkte spijkers is dat ze zeer sterk zijn, sterker dan RVS. Zo zijn deze bijvoorbeeld te gebruiken bij klussen met zwaarder materiaal. Daarnaast hebben verzinkte spijkers een lange levensduur. Wel kunnen ze roesten bij aantasting door vocht.

Spijkers met platte verzonken kop

De verzinkte spijkers met platverzonken kop zijn gemaakt van hard getrokken draad. Dit zorgt voor een kleinere kans om de spijker krom te slaan. De platte verzonken kop is handig bij het verminderen van de zichtbaarheid van de spijker. U kunt deze draadnagels bestellen in 2 x 40 mm, maar u kunt ook kiezen voor een assortimentdoos, zowel 3 als 7 delig. De verschillende lengtes zorgen voor een oplossing voor elke klus!

Verzinkte spijkers bestellen

Bestel uw spijkers verzinkt nu voor de laagste prijs bij Wovar! Maak daarbij gebruik van de hoge staffelkorting bij aanschaf van meerdere dozen of set! Zo kunt u lekker lang vooruit! Bouw- klusbedrijven en hoveniers krijgen extra voordeel bij Wovar met een zakelijk account. Denk hierbij a an extra korting, een overzichtelijke orderhistorie en een vast contactpersoon.