CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Balkondoeken

3 Aantal producten

Balkondoeken

Maak uw balkon of terras compleet met onze selectie balkondoeken, ontworpen om uw buitenruimte te verfraaien en te verbeteren. Balkondoeken bieden verschillende voordelen. Zo creëert u eenvoudig extra privacy, waardoor u ongestoord kunt genieten van uw balkon zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf. Daarnaast bieden balkondoeken bescherming tegen de wind, waardoor u op winderige dagen comfortabel buiten kunt zitten. Balkoendoeken fungeren ook als schaduwdoeken, waardoor u beschermd blijft tegen direct zonlicht en een aangename plek creëert om te ontspannen.

Onze balkondoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemakkelijk te monteren. Zo kunt u snel en moeiteloos uw buitenruimte transformeren en optimaal benutten. Kies voor een balkondoek en geniet van meer comfort, privacy en bescherming op uw balkon of terras. 

Balkon privacyscherm

Een balkondoek is een praktische en waardevolle toevoeging aan uw balkon of terras, en biedt diverse voordelen die uw buitenervaring aanzienlijk verbeteren. Ten eerste zorgt een balkondoek voor optimale privacy, waardoor u ongestoord kunt genieten van uw buitenruimte zonder dat voorbijgangers u kunnen zien. Dit creëert een gevoel van comfort en ontspanning, waardoor uw balkon een echt toevluchtsoord wordt.

Balkon doek zon

Daarnaast biedt een balkondoek bescherming tegen de wind. Op winderige dagen helpt het doek om een aangenamere en rustigere buitenomgeving te creëren, zodat u comfortabel buiten kunt zitten zonder last te hebben van de wind. Bovendien biedt het doek schaduw op zonnige dagen, waardoor u beschermd blijft tegen direct zonlicht en het buiten zitten nog comfortabeler wordt.

Balkon doeken

Wovar biedt een assortiment balkondoeken aan in verschillende varianten. Het beige PVC balkondoek met een gewicht van 160 g/m² is ideaal voor het creëren van privacy en het bieden van lichte schaduw. Ons antraciet balkondoek met een rotan-look is gemaakt van technorattan met een gewicht van 830 g/m². Dit doek is dikker, UV-bestendig en onderhoudsvriendelijk, waardoor het perfect is voor langdurig gebruik buitenshuis. Beide varianten worden compleet geleverd met montageringen en bevestigingstouw voor eenvoudige installatie.

Balkondoek kopen

Voeg stijl en functionaliteit toe aan uw buitenruimte met onze hoogwaardige balkondoeken. Kies het doek dat het beste past bij uw behoeften en geniet van een comfortabele en afgeschermde buitenomgeving. Mocht u toch op zoek zijn naar andere opties, bekijk dan ook onze schaduwdoeken voor meer keuzemogelijkheden.