CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Werkbladverbinders

4 Aantal producten

Werkbladverbinders

Werkbladverbinders zijn handige hulpmiddelen om 2 aparte werkbladen met elkaar te verbinden. Zo koppelt u houten aanrechtbladen, tafelbladen óf het werkblad voor uw werkbank eenvoudig middels deze slimme koppeldelen. Door te zorgen voor een infrezing aan de onderkant van het werkblad is deze koppeling tevens geheel blind te monteren. Hierdoor ziet u niets terug van het gebruikte materiaal en heeft u geen schroeven nodig!

Bladverbinders gebruiken

Door gebruik te maken van onze handige freesmal voor bladverbinders geniet u bovendien van een zeer snelle en accurate montage. U freest daarmee simpelweg een sponning onder in uw werkblad waarna u de werkbladverbinder eenvoudig plaatst. Door de bladverbinder aan te draaien zal deze de werkbladen naar elkaar toetrekken en knellen. Gebruikt montagelijm voor extra borging is ons advies, voor een waterdichte afsluiting plaatst u als laatste een ril met siliconenkit.

Werkbladverbinding inkepen

Naast het gebruik van onze freesmallen is ook het gebruik van een forstnerboor ene goede oplossing. Hiermee maakt u 2 inkeping op elk werkblad, waarna u met een freesmachine een sponning tussen deze 2 inkrozingen maakt. Hierin plaatst u dan de bladverbinders welke zullen zorgen voor een goede montage van uw aanrechtblad. Zoals u kunt lezen is het gebruik van bladverbinders een klus die wel wat kluservaring vereist, maar zeker goed zelf uit te voeren is met het juiste materiaal en gereedschap!