Bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Inbouw cilindersloten voor tuindeuren

Wovar levert deursloten voor tuinpoorten, schuttingdeuren en meer. U hebt keuze uit inbouw cilindersloten rvs recht of met een rond rozet. Ook levert Wovar prachtige zwarte inbouw cilindersloten. Deze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende soorten. Namelijk met recht deurbeslag, ovaal deurbeslag en met rond rozet. De inbouw cilinder sloten zwart zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating met een hoge slijtvastheid. 

 

Het dagschoot van de hoogwaardige inbouw cilinder sloten RVS zijn links en recht draaibaar. Het maakt dus niet uit welke draairichting uw schuttingdeur heeft. U verstelt de sloten eenvoudig door met een kleine schroevendraaier de pin aan de achterzijde van het slot in te drukken. Hierdoor steekt het slotstuk iets uit waardoor u deze kunt instellen naar de juiste draairichting.

Alle inbouw cilindersloten van Wovar zijn gemaakt van roestvast staal. Hierdoor roesten de sloten niet en zijn ze uitermate geschikt voor tuindeuren. Deze sloten voor poortdeuren passen perfect in schuttingdeuren met een stalen frame met eindplank.

Video: Hoe monteer je een inbouw cilindersot met deurbesag? 

Inbouw cilinderslot voor tuindeuren bestellen

Bestel inbouw cilindersloten rvs en in het zwart voor de laagste prijs bij Wovar. Op werkdagen voor 22:00u besteld is de volgende dag geleverd. Bouw-, klus- en tuinbedrijven profiteren van extra voordelen zoals kortingen met een zakelijk account.

Bent u meer tuindeur beslag nodig? Kies voor onze prachtige hengen en duimen om uw bestelling compleet te maken!