CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Isolatie toebehorenIsolatieDak en Gevel

Populaire producten

Isolatie toebehoren

Bij het plaatsen van isolatie wordt hier en daar nog wat vergeten om het volledig af te werken of natijd komt u er wellicht achter dat de afwerking niet helemaal top was. In deze categorie bieden wij handige toebehoren aan om het maximale uit uw isolatie te halen. Hiermee zorgen wij samen met u dat u het meeste haalt uit uw isolatie (project).  

Gevelisolatie

Om het meeste uit uw gevelisolatie te halen hebben wij handige gevelisolatie koppelstrips in het assortiment, waarmee u eenvoudig op een slimme manier kieren en naden tussen twee isolatieplaten kunt wegwerken om zo het warmteverlies te minimaliseren. Deze brengt u eenvoudig aan zonder bevestigingsmateriaal.

Bijenbekjes

Tijdens het bouwen van spouwmuren moet rekening worden gehouden met ventilatie. Dit is van belang zodat het isolatiemateriaal en de binnenmuur droog blijft. Een stootvoegrooster is een ventilatie dat in een open stootvoeg tussen de spouwmuur geplaatst kan worden. Deze stootvoegrooster zorgt voor extra ventilatie om te zorgen dat het vocht kan worden weggevoerd en dus het isolatiemateriaal en de binnenmuur droog blijft. Een bijenbekje is een aangepaste stootvoegrooster dat specifiek is gemaakt om ongedierte tegen te houden.Onze bijenbekje plaatst u eenvoudig (ook) na het metselen en hiervoor heeft u geen gereedschap nodig.

Isolatie toebehoren bestellen?

Bij Wovar hebben we een sterk assortiment aan toebehoren voor Isolatie. Kijkt u voor overige isolatie materialen ook in onze categorie isolatie, voor tochtstrips en radiatorfolie kijkt u naar onze categorie isolatiemateriaal