• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Kleur
Hoogte
Breedte
Voorraad
Prijs
tot

Isolatie toebehoren

Bij het plaatsen van isolatie wordt hier en daar nog wat vergeten om het volledig af te werken of natijd komt u er wellicht achter dat de afwerking niet helemaal top was. In deze categorie bieden wij handige toebehoren aan om het maximale uit uw isolatie te halen. Hiermee zorgen wij samen met u dat u het meeste haalt uit uw isolatie (project). 

2 producten
Sorteren op voorraad
1-2 van de 2 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Gevelisolatie

Om het meeste uit uw gevelisolatie te halen hebben wij handige gevelisolatie koppelstrips in het assortiment, waarmee u eenvoudig op een slimme manier kieren en naden tussen twee isolatieplaten kunt wegwerken om zo het warmteverlies te minimaliseren. Deze brengt u eenvoudig aan zonder bevestigingsmateriaal.

Bijenbekjes

Tijdens het bouwen van spouwmuren moet rekening worden gehouden met ventilatie. Dit is van belang zodat het isolatiemateriaal en de binnenmuur droog blijft. Een stootvoegrooster is een ventilatie dat in een open stootvoeg tussen de spouwmuur geplaatst kan worden. Deze stootvoegrooster zorgt voor extra ventilatie om te zorgen dat het vocht kan worden weggevoerd en dus het isolatiemateriaal en de binnenmuur droog blijft. Een bijenbekje is een aangepaste stootvoegrooster dat specifiek is gemaakt om ongedierte tegen te houden.Onze bijenbekje plaatst u eenvoudig (ook) na het metselen en hiervoor heeft u geen gereedschap nodig.

Isolatie toebehoren bestellen?

Bij Wovar hebben we een sterk assortiment aan toebehoren voor Isolatie. Kijkt u voor overige isolatie materialen ook in onze categorie isolatie, voor tochtstrips en radiatorfolie kijkt u naar onze categorie isolatiemateriaal.