CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Transport en OpbergenGereedschapGa terug naar home

Populaire producten

Transport en Opbergen

Bent u op zoek naar afdekzeilen, aanhangernetten of spanbanden? Bij Wovar vindt u het! Wij leveren diverse producten voor een veilig transport en een opgeruimde werkplek. Bent u druk met een verbouwing en op zoek naar puinzakken om uw bouw- en sloopafval af te voeren? Met onze puinzakken en big bags zit u goed. 

Naast materialen om uw afval veilig en gemakkelijk af te voeren, hebben wij ook artikelen voor uw eigen veiligheid. Neem hiervoor eens een kijkje bij onze persoonlijke beschermingsmiddelen, hier vindt u onder andere handige werkhandschoenen.

Afdekzeil kopen

De afdekzeilen van Wovar zijn zeer populair en van zeer goede kwaliteit. U kunt bij ons kiezen uit afdekzeilen van 90 gram per vierkante meter en afdekzeilen van 140 gram per vierkante meter. Met onze afdekzeilen dekt u waardevolle materialen af wanneer deze beschermd moeten worden tegen regen of sneeuw. Ook als onderlaag voor een tent kunt u onze afdekkleden gebruiken. Bestel afdekkleden voordelig en snel bij Wovar en profiteer van zeer scherpe prijzen!

Lading zekeren met spanbanden

Gaat u verhuizen, of heeft u materialen te vervoeren met een aanhanger of bakwagen? Bestel dan snel de spanbanden van Wovar. Met onze spanbanden bent u er zeker van dat uw lading altijd goed vast gezet kan worden. Wij leveren spanbanden in verschillende lengtes en breedtes. Voor het zekeren van zware lading kunt u het beste een spanband met ratel gebruiken, hiermee brengt u uw spanbanden makkelijk op spanning.  

Net aanhangwagen

Heeft u uw lading goed vast gezet met de spanbanden van Wovar? Bestel dan voor de extra veiligheid een aanhangernet mee. Kijk bij de aanschaf van een aanhangwagennet goed naar de juiste afmeting van uw aanhanger. Zorg altijd dat uw aanhangernet iets groter is als de maat van de aanhanger of de bakwagen. Wanneer uw lading hoger is als de randen van de bak, dekt het aanhangernet uw lading zo nog steeds goed af. 

Bouw- en sloopafval opruimen

Wanneer u aan het verbouwen bent, is het van belang dat u al uw bouw- en sloopafval netjes kunt opruimen. Met de puinzakken en big bags van Wovar sorteert u uw afval netjes voordat u het naar de stort brengt. Gebruik bij het vervoeren of afvoeren van kleine hoeveelheden afval onze sterke puinzakken, heeft u grote hoeveelheden, neem dan onze bigbags!

Bestellen als zakelijke klant

Bent u zakelijke klant? Open dan een zakelijk account bij Wovar. Met een zakelijk account van Wovar, bestelt u uw artikelen nóg scherper met u vaste zakelijke korting. Komt u er niet uit, of heeft u een andere vraag, neem dan contact met ons op.