Bevestigt het, keer op keer!
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Bekijk alle: Tegeldragers - Terrasdragers

Wovar Vloerdragers

Bent u op zoek naar in hoogte verstelbare vloerdragers? Wovar heeft een breed assortiment als het gaat om terrasdragers en tegeldragers. Terrasdragers worden gebruikt om de onderconstructie van uw vlonder te monteren. Onze terrashouders passen perfect op 40x60 en 45x70 mm houten balken. Onze verstelbare terrasdragers leveren wij van 2.5 tot 14 cm hoogte. De handige draaidoppen maken het waterpas maken van uw fundering voor uw vlonder een eitje. 

Let op naast terrasdragers voor houten balken, leveren wij ook tegeldragers. Met de Wovar tegeldragers plaatst u bijvoorbeeld eenvoudig 50 x 50 cm betontegels. Vloerdragers van Wovar zijn gemaakt van hoogwaardig plastic waardoor u uw terras of vlonder mooi waterpas kan aanleggen. Daarnaast is het grote voordeel dat de vloerdragers zorgen voor een langere levensduur. Vergeet niet onze populaire vlonderschroeven rvs mee te bestellen.

Voor alle kunststof vloerdragers voor uw terras of tegels leveren wij de volgende dag als u voor 22:00 uur bestelt in onze webshop. Zoek niet verder voor verstelbare terrasvoeten voor uw vlonder. Wovar bevestigt het keer op keer. 

Let op het verschil tussen verstelbare terrasdragers (voor onderbalken) en in hoogte stelbare tegeldragers (geschikt voor betontegels). Onze verstelbare terrasdragers voor houten balken kunt u eenvoudig met de hand omhoog en naar beneden draaien. Zo kunt u hoogteverschillen in uw fundering of onderconstructie eenvoudig opvangen. Kies uit diverse maten en ontdek onze snelle bezorging.

Wovar, is uw webwinkel voor goedkope terrasdragers van hoogwaardig kunststof. Wij bezorgen overal in Nederland en België. Bestel vandaag voor levering de volgende dag.