CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Populaire producten

Veelgestelde vragen

Deurstoppers

Zoekt u stevige deurstoppers of deurbuffers om beschadigingen aan uw binnendeur of buitendeur te voorkomen? Wovar beschikt over een breed en diep assortiment deurstoppers voor binnen en buiten. Denk aan rubberen deurstoppers in verschillende maten en kleuren. Erg populair zijn onze deurstoppers in de kleur zwart. Naast rubberen deurbuffers leveren wij ook luxe deurstoppers van RVS. Deze zijn er in verschillende varianten zowel voor vaste montage (geschroefd) als losse modellen welke deuren tegenhouden met hun gewicht.

Bestel deurstoppers en deurbuffers bij Wovar voor de laagste prijs. Wovar levert deurstoppers uit eigenvoorraad razendsnel bij u thuis. Op werkdagen besteld, levering in 24 uur bij u thuis! Mits anders aangegeven bij het artikel. Bouwbedrijven en hoveniers profiteren van vele voordelen met een zakelijk account zoals vaste zakelijke korting, een vast aanspreekpunt en een handig orderovericht.

Naast deurstoppers en deurbuffers leveren wij ook deurvastzetters, staartgrendels en grondgrendels voor uw tuin of poort.  

Deurstoppers RVS

Onze rvs deurstoppers zijn er in verschillende varianten. Zo heeft u de keuze uit lage modellen, hoge modellen, vastgeschroefde montage of losse blok modellen. Een losse rvs deurstopper van Wovar is super makkelijk in gebruik. Deze zet u namelijk op de grond waardoor u voorkomt dat de klink van de deur de muur beschadigd. Hier heeft u dus helemaal geen gereedschap of dergelijke voor nodig. Ook kunt u deze eenvoudig oppakken en verplaatsen. Vaak zie je deze deurstoppers in de woonkamer waarbij de deurbuffer om de hoek van de deur op de grond staat. Dankzij zijn gewicht en antislip onderkant verschuift de deurbuffer niet als de deur er tegenaan komt. Los van deze losse deurstoppers kunt u ook kiezen voor deurstoppers geschikt voor vaste montage op de muur of vloer!

Stootbuffers rubber in verschillende kleuren

Bij rubberen deurstoppers is het verplaatsen minder eenvoudig. Deze bevestigt u namelijk met een schroef. Ook kunt u deze monteren op een muur of op de grond. Het is maar net wat u het beste uitkomt. zo worden kleine deurstoppers vaak tegen de muur gemonteerd op de plek waar de deurklink anders de muur raakt. Grote deurstoppers worden vaak op de grond gemonteerd. Bij montage op hout heeft u alleen aan schroeven genoeg. Bij verankering op steen en beton dient u onze nylon pluggen mee te bestellen. Zowel schroeven als pluggen worden niet meegeleverd bij onze deurstoppers.

Deurstoppers van rubber monteren in steen of beton

Bij iedere deurbuffer wordt aangegeven welke schroeven u dient te gebruiken om deze te monteren. Ook wordt aangegeven welke pluggen u hierbij kunt gebruiken voor verankering in steen en beton. U boort in steen of beton boor met een betonboor of hamerboor. U kiest dezelfde dikte boor als de diameter van de plug die u nodig hebt. U hanteert de juiste diepte door de lengte van de plug te pakken en daar 1 cm bij op te tellen. Door een simpel plakbandje op de boor te plakken ziet u wanneer u diep genoeg hebt geboord. Vervolgens plaatst u de plug in het gat en kunt u de deurstoppers vast schroeven.

Rubberen deurbuffer monteren op hout

Bij montage op zachte houtsoorten is het niet nodig om de schroef voor te boren. Wel dient u even voor te boren bij montage op hardhout met onze hardhoutboren. Bij 4.0 mm dikke schroeven kiest u een hardhoutboor 3.0 mm dik. Bij 5 mm dikke schroeven voldoet een boor van 3.5 mm dik. De voorkeur bij 6 mm dikke schroeven gaat uit naar een 4 mm dikke houtboor. Let op, schroeft u uw deurstopper op looizuurhoudend hardhout zoals Eiken of Garapa? Kies dan altijd onze rvs schroeven voor Eiken en Garapa. Deze worden door het looizuur namelijk niet aangetast.