• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Deurstoppers

Zoekt u stevige deurstoppers of deurbuffers om beschadigingen aan uw binnendeur of buitendeur te voorkomen? Wovar beschikt over een breed en diep assortiment deurstoppers voor binnen en buiten. Denk aan rubberen deurstoppers in verschillende maten en kleuren. Erg populair zijn onze deurstoppers rubber zwart. Naast rubberen deurstoppers leveren wij ook deurstoppers van RVS. Deze zijn er in 2 verschillende varianten en hoeft u in tegenstelling tot onze rubberen deurstoppers niet vast te schroeven.

Bestel deurstoppers en deurbuffers bij Wovar voor de laagste prijs. Wovar levert deurstoppers uit eigenvoorraad razendsnel bij u thuis. Op werkdagen voor 22:00u besteld, morgen in huis! Mits anders aangegeven bij het artikel. Bouwbedrijven en hoveniers profiteren van de laagste prijs met een zakelijk account zoals korting.

Naast deurstoppers en deurbuffers leveren wij ook deurvastzetters, staartgrendels en grondgrendels voor uw tuinpoort.

Deurstoppers RVS

Onze rvs deurstoppers zijn er in verschillende varianten. Zo heeft u de keuze uit lage modellen, hoge modellen, vastgeschroefde montage of losse blok modellen. Een losse rvs deurstopper van Wovar is super makkelijk in gebruik. Deze zet u namelijk op de grond waardoor u voorkomt dat de klink van de deur de muur beschadigd. Hier heeft u dus helemaal geen gereedschap of dergelijke voor nodig. Ook kunt u deze eenvoudig oppakken en verplaatsen. Vaak zie je deze deurstoppers in de woonkamer waarbij de deurbuffer om de hoek van de deur op de grond staat. Dankzij zijn gewicht en antislip onderkant verschuift de deurbuffer niet als de deur er tegenaan komt. Los van deze losse deurstoppers kunt u ook kiezen voor deurstoppers geschikt voor vaste montage op de muur of vloer!

Stootbuffers rubber in verschillende kleuren

Bij rubberen deurstoppers is het verplaatsen minder eenvoudig. Deze bevestigt u namelijk met een schroef. Ook kunt u deze monteren op een muur of op de grond. Het is maar net wat u het beste uitkomt. zo worden kleine deurstoppers vaak tegen de muur gemonteerd op de plek waar de deurklink anders de muur raakt. Grote deurstoppers worden vaak op de grond gemonteerd. Bij montage op hout heeft u alleen aan schroeven genoeg. Bij verankering op steen en beton dient u onze nylon pluggen mee te bestellen. Zowel schroeven als pluggen worden niet meegeleverd bij onze deurstoppers.

Deurstoppers van rubber monteren in steen of beton

Bij iedere deurbuffer wordt aangegeven welke schroeven u dient te gebruiken om deze te monteren. Ook wordt aangegeven welke pluggen u hierbij kunt gebruiken voor verankering in steen en beton. U boort in steen of beton boor met een betonboor of hamerboor. U kiest dezelfde dikte boor als de diameter van de plug die u nodig hebt. U hanteert de juiste diepte door de lengte van de plug te pakken en daar 1 cm bij op te tellen. Door een simpel plakbandje op de boor te plakken ziet u wanneer u diep genoeg hebt geboord. Vervolgens plaatst u de plug in het gat en kunt u de deurstoppers vast schroeven.

Rubberen deurbuffer monteren op hout

Bij montage op zachte houtsoorten is het niet nodig om de schroef voor te boren. Wel dient u even voor te boren bij montage op hardhout met onze hardhoutboren. Bij 4.0 mm dikke schroeven kiest u een hardhoutboor 3.0 mm dik. Bij 5 mm dikke schroeven voldoet een boor van 3.5 mm dik. De voorkeur bij 6 mm dikke schroeven gaat uit naar een 4 mm dikke houtboor. Let op, schroeft u uw deurstopper op looizuurhoudend hardhout zoals Eiken of Garapa? Kies dan altijd onze rvs schroeven voor Eiken en Garapa. Deze worden door het looizuur namelijk niet aangetast.