CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Populaire producten

Dragers en Houders

Zoekt u naar dragers en houders? Dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Wovar heeft veel verschillende dragers en houders in het assortiment, geschikt voor al uw klussen. Voor een prachtige overkapping of pergola in uw achtertuin bijvoorbeeld. Hierbij kiest u voor onze pergola verbindingsstukken. Deze hoekverbindingen komen voor verschillende maten palen, in zowel het zwart als verzinkt grijs. Populaire maten voor balken en onze balkhouders zijn 7 x 7 cm, 9 x 9 cm, 12 x 12 cm, 15 x 15 cm en 20 x 20 cm.

Een paal bevestigen aan de grond, bij bijvoorbeeld uw overkapping, doet u met behulp van paalvoeten. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden. Van paalbeschermers postsaver, instortankers en betonpoeren met kolomvoeten tot paalhouders gepunt en H-ankers. Wovar bevestigt uw palen stevig, keer op keer. 

Balkhouders van Wovar gebruikt u voor een ijzersterke verbinding bij uw balken en palen. Denk aan traditionele balkdragers, zowel als balkdrager met lip als balkdrager zonder lip. Voor een drager met CE-keurmerk die getest zijn op draagkracht, kiest u onze raveeldragers. Onze raveeeldragers zwaar verzinkt zijn voorzien van veel schroefgaten, zodat u deze stevig vastschroeft. Een raveeldrager is een balkdrager met aan de zijkant vleugels met schroefgaten. Voor uw zwarte balken of een contrasterend effect kiest u onze zwarte balkdragers. Liever een onzichtbare bevestiging van balken? Dan kiest u voor onze onzichtbare balkdragers. 

Voor een terras, vlonder of tuintegels is de normale ondergrond niet alijd geschikt. Daarom maakt u gebruik van vloerdragers. Kies voor onze terrasdragers om een balk op te monteren. Deze vormt de basis voor uw vlonder, welke u gemakkelijk waterpas maakt met de verstelbare terrasdrager. Voor tegels maakt u gebruik van onze tegeldragers, ook verstelbaar in hoogte. Doordat de dragers zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, kunnen deze grote gewichten dragen en houden uw constructie langdurig boven de grond. 

Om uw constructie te verstevigen, kiest u naast balkdragers voor een gordinglas, stormankers, koppelplaten en ruitersteunen. Dit kunt u gebruik als stormbeveiliging, maar ook om een zware constructie extra stevigheid te geven. Voor maximale stevigheid, combineert u onze dragers en houders met een sterk bevestigingsmateriaal. Denk hierbij aan onze houtdraadbouten verzinkt of spaanplaatschroeven verzinkt.

Een plank aan de muur bevestigen voor opbergruimte of ter decoratie? Kies uit een van onze vele plankdragers. Voor zware materialen kiest u voor plankdragers zwaar verzinkt. Voor een unieke of luxe uitstraling juist onze plankdragers industrieel of plankdragers zwart metaal. Ter decoratie staan onze leren plankdragers prachtig aan uw muur. Liever geen zichtbare dragers? Dan kiest u voor onze onzichtbare plankdragers. Voor veel flexibele opbergruimte kiest u voor ons wandrailsysteem. 

Pergola verbindingsstukken

Wovar heeft diverse pergola verbindingsstukken, waarmee u in rap tempo een overkapping, carport of andere constructie maakt. Gaat u voor een verbindingshoek verzinkt staal, of liever voor onze zwart gecoate koppelstukken voor palen. Kies uit onze t-verbindingen of pergola hoekelementen.Wovar levert hoekverbindingen voor allerlei diktes hout, tot wel 20 x 20 cm dikte. Neem bijvoorbeeld onze populaire pergola verbinding 15 x 15 cm. Voor ieder type pergola verbinding bent u bij Wovar aan het juiste adres. Denk ook aan onze populaire pergola hoek, om een stevig en mooi vierkanten frame te maken. Een houtverbinding pergola maakt niet alleen snel een constructie, maar ook een stevige constructie. Met de verbindingsstukken voor pergola's maakt u eenvoudig een prachtige overkapping. 

Paalvoeten

Ook voor uw paalvoeten moet u bij Wovar zijn! Wovar heeft diverse paalhouders vlak, ook wel vlakke paalhouders in haar assortiment. Met deze paaldragers kunt u een stevige montage van uw paal realiseren op een betonnen vloer, terrastegels of een vlonder. Dit komt door de vlakke onderzijde van de paalhouder. Maak bij paalvoeten altijd gebruik van sterke schroeven, zoals onze tellerkopschroeven of houtdraadbouten. Naast onze populaire vlakke paalvoet, heeft Wovar ook paalhouders gepunt. De gepunte paalhouders kunt u gebruiken om een paal in de grond te steken. Gaat u een betonvloer storten? Dan kunt u ook meteen onze H-ankers en U-ankers instorten. Zo krijgt u een extra sterke verbinding voor palen. H paalhouders dient u altijd in te storten of graven. U paalhouders kunt u ook vastschroeven op uw betonvloer, net zoals onze vlakke paalhouders. Voor een zwevend effect van uw paal, maakt u gebruik van onze kolomvoeten. Deze zijn eigenlijk altijd in hoogte verstelbaar en worden veel gebruikt voor een zwevende look van uw overkapping. Ook is er een speciale variant: de hoogteverstelling betonpoeren. Deze combineert u altijd met onze betonpoeren voor een stevige basis voor palen. Deze varianten vindt u bij onze kolomvoeten. Wovar heeft diverse instortankers en paalhouderschroeven voor een stevige basis van uw constructie. Wanneer u geen gebruik maakt van een goede paalhouder, maar u uw palen rechtstreeks in de grond plaatst, krijgt u waarschijnlijk te maken met houtrot. Om dit tegen te gaan, voorziet u uw palen van onze postsaver paalbeschermers

Balkhouders

Om met uw palen een stevige constructie te maken, zoals een schuur of bijgebouw, heeft u een sterke koppeling nodig. De balken voor deze zware constructies plaatst u aan de hand van onze balkhouders. Een populaire vorm hiervan komt in de vorm van onze balkdragers. Voor extra stevigheid kiest u de metalen balkdragers met lip. Voor meer flexibiliteit gaat u voor onze balkdragers zonder lip. Wanneer u voor zekerheid gaat, kiest u onze raveeldragers, ook wel regeldragers. Deze zijn namelijk uitvoerig getest, waardoor deze een CE-keurmerk hebben gekregen. Deze dragers zijn iets anders dan standaard balkdragers, omdat deze vleugels aan de zijkant hebben. Voor een unieke uitstraling of een perfecte match bij zwarte balken, gaat u voor onze zwarte balkdragers. Om planken aan uw palen te maken, combineert u de balkhouders met hoekankers. Bij stoelen maakt u gebruik van stoelhoeken en meubelhoeken. Voor extra versteviging bij constructies kiest u voor de rechte variant van deze ankers, ook wel bekend als koppelplaten. Een sterk schommelframe maakt u met behulp van onze schommelverbinders. Op deze manier kunt u razendsnel uw eigen schommel maken. Houdt u niet van zichtbare verbindingen? Dan zijn onze onzichtbare balkdragers een uitkomst. Uw constructie verstevigen? Dan maakt u gebruik van een gordinglas, ruitersteunen of stormankers.

Vloerdragers

Gaat u een vlonder maken of terras bouwen? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een egaal geheel heeft. Om uw tegels of planken allemaal waterpas te leggen, maakt u gebruik van onze vloerdragers. Hierbij kunt u kiezen uit tegeldragers en terrasdragers. Met tegeldragers kunt u betonnen tegels omhoog brengen. Met onze verstelbare terrasdrager plaatst u de onderbalken op gelijke hoogte, ongeacht uw ondergrond. 

Plankdragers

Zoekt u metalen dragers voor het bevestigen van een plank? Dan heeft Wovar veel verschillende mogelijkheden voor u! Onze ijzeren plankdragers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Met plankhouders zwaar maakt u een plank aan de muur, waar u boeken of andere accessoires op zet. Kies uit een van onze maten plankdragers zwart metaal, plankdragers zwaar verzinkt, plankdragers wit metaal, plankdragers industrieel, leren plankdragers, onzichtbare plankdragers, plankdragers aluminium of ons wandrailsysteem. Dit f-railsysteem kunt u helemaal zelf samenstelen en vormt een plankdragersysteem voor al uw spullen. Voor een blinde montage kiest u onzichtbare plankdragers, waarbij u alleen de plank ziet. Voor een unieke look, gaat u voor onze leren plankdragers. Voor een moderne look kiest u onze plankdragers industrieel of plankdragers zwart metaal. De zware kleur is momenteel erg populair!