CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Raamuitzetters

20 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Raamuitzetters

Op zoek naar een raamuitzetter om eenvoudig uw ramen in huis open te zetten? Met de raamuitzetters van Wovar weet u zeker dat u op een veilige manier uw ramen open heeft en kunt genieten van frisse lucht in huis. Bij ons vindt u raamuitzetters in drie verschillende varianten. Zo leveren wij telecopische raamuitzetters, wegdraaiende raamuitzetters en verstelbare raamuitzetters in de kleuren wit, grijs en RVS. 

Raamuitzetters worden voornamelijk gebruikt voor uitzetramen, maar kunnen ook voor klepramen, dakramen of valramen worden gebruikt. 

Alle raamuitzetters zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen 1 werkdag geleverd.  

Raamuitzetters met stelpen

De raamuitzetters met stelpen van Wovar zijn 300 mm lang en beschikken over 6 ventielatie standen. Hiermee kunt u uw raam eenvoudig vastzetten en voorkomt u klapperende ramen. Deze uitzetijzers worden geleverd inclusief één stelpen. Wij raden dan ook aan om altijd een extra stelpen mee te bestellen, zodat u uw uitzetter in de gesloten stand netjes vast kunt zetten.

Raamuitzetters wegdraaibaar

De wegdraaibare uitzetijzers nemen in verhouding tot de uitzetters met stelpen en stuk minder ruimte in beslag en zijn gemakkelijk te gebruiken. Naast de standaard uitvoering kunt u ook kiezen voor een raamuitzetter wegdraaibaar met een SKG-keurmerk. Hierdoor bent u verzekerd van extra veiligheid. Ook voor een kiepraam of klepraam zijn raamuitzetters te gebruiken. Daarnaast levert Wovar ook alles voor valramen in ons assortiment valraambeslag.

Telescopische raamuitzetters

De telescopische raamuitzetters zijn traploos instelbaar, waardoor u volledig in de hand hebt hoe ver u uw ramen open wilt zetten. Daarnaast is het ook mogelijk op een tele-uitzetter te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een hor. 

Raamuitzetters bestellen

Bestel een raamuitzetter voor de laagste prijs bij Wovar. Bouw- en klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordelen met een zakelijk account zoals korting en een vast contactpersoon.

Zijn raamuitzetters niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens onze raamsluitingen en raamboompjes of laat u eens inspireren door bijvoorbeeld ons bijpassend deurbeslag.

Zo levert Wovar ook deurbeslag op schild, deurbeslag op rozet en zelfs wc deurbeslag. Daarnaast vindt u bij ons ook losse deurklinken, rozetten en deurschilden. Maar ook voor schuifdeurbeslag bent u bij Wovar aan het juiste adres!