CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Boombandnagels

1 Aantal producten

Boombandnagels

Bent u op zoek naar boombandnagels zodat u boomband aan een paal kan bevestigen? Wovar biedt boombandnagels van sterk verzinkt staal aan, waarmee u gemakkelijk en netjes uw boomband vastzet. Het voordeel van boombandnagels vergeleken met andere nagels is dat het een brede kop heeft. Hierdoor blijft boomband goed op zijn plek zitten en gaat het niet scheuren.  

Boombandnagels zijn spijkers die worden gebruikt om een ​​band of kraag om een ​​boom te bevestigen. Deze boombanden worden vaak gebruikt om bomen te beschermen tegen schade veroorzaakt door dieren, zoals konijnen of herten, of om de boom te ondersteunen tijdens het groeien.

Hoe boomband bevestigen

Om boombandnagels te gebruiken, wikkelt u eerst de band of kraag rond een boom en een paal en zorgt u ervoor dat deze goed strak zit. Gebruik vervolgens een hamer om de spijkers door de band en in een paal te slaan. Verdeel deze nagels gelijkmatig over de omtrek van de paal. Het is belangrijk om de boomband regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat hij nog goed vast zit en in goede staat verkeert en om hem indien nodig te vervangen.