• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Populaire producten

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Meetgereedschap

Bent u op zoek naar meetgereedschap? Voor uw meetlint, meetlatten, duimstokken, rolmaat en waterpassen moet u bij Wovar zijn. Wovar heeft een breed assortiment handgereedschap, met daarin veel verschillende opties om uw constructies te meten. Wovar heeft de populaire rolmaat bijvoorbeeld in de maten 3, 5 en 8 meter beschikbaar. Liever een vast stuk meetgereedschap? Wovar heeft ook duimstokken in lengtes van 1 meter en van 2 meter in haar assortiment. Een winkelhaak behoort ook tot de mogelijkheden, zodat u eenvoudig in een hoek kunt werken. Om uw constructie recht te zetten, maakt u gebruik van een van onze waterpassen, of dit nou een compact model is, een model met meerdere libellen (horizontaal, verticaal en diagonaal) of toch liever een hoekmodel, bij Wovar kan het allemaal!

Meetlint of rolmaat kopen

Meten is weten! - Een belangrijke tip als het aankomt op klussen. Door vooraf, maar ook achteraf, uw bouwsels te meten, zult u geen fouten maken. Met de meetgereedschappen van Wovar kunt u de meest prachtige afwerking realiseren voor uw constructies. Meetgereedschap van Wovar wordt snel geleverd uit eigen voorraad, tegen een aantrekkelijk lage prijs. Voor grootgebruikers zijn er staffelkortingen bij grotere afnames. Verder heeft Wovar voor zakelijke klanten een zakelijk account. Hiermee profiteren bouw en klusbedrijven van extra voordeel. Denk hierbij aan een zakelijke korting over ons brede assortiment. 

Vergeet naast uw meetgereedschap ook niet de nodige veiligheidsvoorzieningen bij te bestellen. Zo kunt u de klus veilig afronden! Zie hiervoor onze pagina veiligheid