CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Populaire producten

Meetgereedschap

Bent u op zoek naar meetgereedschap? Voor uw meetlint, meetlatten, duimstokken, rolmaat en waterpassen moet u bij Wovar zijn. Wovar heeft een breed assortiment handgereedschap, met daarin veel verschillende opties om uw constructies te meten. Wovar heeft de populaire rolmaat bijvoorbeeld in de maten 3, 5 en 8 meter beschikbaar. Liever een vast stuk meetgereedschap? Wovar heeft ook duimstokken in lengtes van 1 meter en van 2 meter in haar assortiment. Een winkelhaak behoort ook tot de mogelijkheden, zodat u eenvoudig in een hoek kunt werken. Om uw constructie recht te zetten, maakt u gebruik van een van onze waterpassen, of dit nou een compact model is, een model met meerdere libellen (horizontaal, verticaal en diagonaal) of toch liever een hoekmodel, bij Wovar kan het allemaal! 

Meetlint of rolmaat kopen

Meten is weten! - Een belangrijke tip als het aankomt op klussen. Door vooraf, maar ook achteraf, uw bouwsels te meten, zult u geen fouten maken. Met de meetgereedschappen van Wovar kunt u de meest prachtige afwerking realiseren voor uw constructies. Meetgereedschap van Wovar wordt snel geleverd uit eigen voorraad, tegen een aantrekkelijk lage prijs. Voor grootgebruikers zijn er staffelkortingen bij grotere afnames. Verder heeft Wovar voor zakelijke klanten een zakelijk account. Hiermee profiteren bouw en klusbedrijven van extra voordeel. Denk hierbij aan een zakelijke korting over ons brede assortiment. 

Vergeet naast uw meetgereedschap ook niet de nodige veiligheidsvoorzieningen bij te bestellen. Zo kunt u de klus veilig afronden! Zie hiervoor onze pagina veiligheid.