CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Paalhouderschroeven VerzinktPaalhouders en poerenDragers en Houders

Filters

Paalhouderschroeven Verzinkt

5 Aantal producten

Paalhouderschroeven Verzinkt

Wilt u uw schuttingpalen stevig verankeren in paalhouders met punt of paalhouders op vlakke voet? Met deze speciale paalhouderschroef bevestigt u houten palen extreem goed vast aan paalhouders. De paalhouderschroeven van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal en verkrijgbaar in de diktes 8 en 10 mm. De lengtes variëren van 40 tot en met 50 mm. Dit maakt ze ijzersterk. Dankzij de extra brede kop van maarliefst 22 mm beschikt de schroef over en enorme draagkracht en een hoog klembereik. Hierdoor ontstaat een buitengewoon hoge trekkracht.

Zijn paalhouderschroeven verzinkt niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze tellerkopschroeven. Op werkdagen voor 21:30u besteld is de volgende dag in huis! 

De combinatie van eigenschappen maakt deze schroef voor paalhouders zo briljant. De torx 40 indruk maakt het namelijk mogelijk de schroef uiterst snel in het hout te schroeven. De vlijmscherpe snijpunt zorgt ervoor dat voorboren in zachte houtsoorten niet nodig is en door het grove schroefdraad draait de schroef razendsnel in het hout.

Hoe monteer ik de paalhouderschroef?

Wanneer u naaldhout gebruikt en uw paalhouder beschikt over een rond montagegat van 9 of 11 mm is het inschroeven van deze paalhouderschroeven zeer eenvoudig. U plaatst namelijk de paal in de paalhouder en schroeft de schroeven vast. Wanneer u hardhout gebruikt en het staal dat u wilt monteren op hout niet beschikt over een montagegat komen er iets meer handelingen bij kijken.

Namelijk dient u bij gebruik van hardhout altijd voor te boren. Voor paalhouderschroeven 8 mm dik gebruikt u een hardhoutboor 6.0 mm dik en bij paalhouderschroeven 10.0 mm dik gebruikt u een hardhoutboor 8 mm dik. Het is erg belangrijk dat u bij het boren door staal ervoor zorgt dat de schroef eenvoudig door het montagegat is te halen. Zo voorkomt u zowel beschadigingen aan de schroef als aan het te bevestigen staal. In de meeste gevallen zal dit een paalhouder of een pergola verbindingsstuk zijn. 

Om het staal voor te boren kiest u altijd een metaalboor die 1 mm dikker is dan de paalhouderschroef. Voor paalhouderschroeven 8 mm kiest u dus een 9mm dikke metaalboor. En voor de 10 mm dikke paalhouderschroef neemt u een 11 mm dikke metaalboor.

Paalhouderschroef bestellen

Bestel schroeven voor paalhouders en pergola verbindingsstukken bij Wovar. Zorg voor een oerdegelijke montage in uw tuin! Houthandels, hoveniers en bouwbedrijven dienen zich aan te melden voor een zakelijk account om zo te profiteren van extra korting, een overzichtelijke orderhistorie en een vast contactpersoon!