Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Balkdragers

De verzinkte balkdragers van Wovar beschikken over een CE-keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat de balkdragers voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en millieu. Ijzerwarengroothandel Wovar levert metalen balkdragers met lip en balkdragers zonder lip. Ook voor zwaar uitgevoerde gegalvaniseerde balkhouders bent u bij ons aan het juiste adres. Het meest verkocht zijn onze ijzeren balkdragers voor 38 x 89, 50 x 100, 50 x 150 en 38 x 140 mm houten balken. Bij Wovar bent u er bovendien zeker van dat stalen balkdragers voor 21:30 u besteld, de volgende dag al geleverd worden.

Zie naast onze balkdragers ook onze raveeldragers met CE-keurmerk of onze zwarte balkhouders.

De balkdragers zijn gemaakt van verzinkt staal. Dat maakt de balkdragers ijzersterk. De vele schroefgaten zorgen ervoor dat de balkdragers stevig kunnen worden gemonteerd. Dat maakt ze geschikt voor zwaar belastende constructies. Wovar heeft veel verschillende maten balkdragers voorradig. De maten die Wovar voorradig heeft zijn:

- Balkdragers voor 4.5 x 9 cm balken
- Balkdragers voor 4.5 x14.5 cm balken
- Balkdragers voor 5 x1 0 cm balken
- Balkdragers voor 5 x 15 cm balken
- Balkdragers voor 6.3 x 17.5 cm balken

Balkdragers met lip

De lange lip van de balkdragers met lip maakt het mogelijk om ze in te metselen bij het optrekken van muren. Daarna wordt met behulp van een plug de balkdrager in de volle steen vastgezet. Bij houtskeletbouw is het niet mogelijk om de balkdragers in te metselen. In dat geval maakt u de balkdragers aan de bovenkant vast met behulp van onze verzinkte spaanplaatschroeven.

Balkdragers zonder lip

Een balkdrager zonder lip is eenvoudig te monteren op staande muren. Het maakt niet uit of het nu een (rood)stenen muur of een tegelmuur gaat. De balkdragers zonder lip maken het mogelijk om balken te plaatsen tussen muren en spanten. Net als de balkdragers met lip bevestigt u de balkdragers zonder lip met onze verzinkte schroeven. Balkdragers zonder lip worden vaak vergeleken met onze raveeldragers. Het voordeel van de balkdragers zonder lip is dat ze veel smaller zijn. Zo is het met de balkdragers mogelijk om een balk strak naast een wand te monteren. Raveeldragers zijn daarvoor te breed.

Online verzinkte balkdragers kopen

Koop oerdegelijke ijzeren balkdragers met lip of zonder van A-merk Wovar in verschillende maten. Ontdek het gemak van de metalen regeldragers tijdens het bouwen van uw overkapping. Bestel minimaal 10 stuks en profiteer van onze stapelkorting. Bedrijven krijgen altijd de scherpste prijs bij Wovar. Zakelijke klant worden? Meld u hier aan!